Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Danabol kúra után mennyi...

Danabol kúra után mennyi marad meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 8 éve foglalkozom testépítéssel és már már nagyon lelassultam a fejlődésben, ezért szeretném kipróbálni a Danabolt. Tudom hogy "szar vizesítő" meg ilyen káros olyan káros de eredetit, gyógyszertári minőségben tudok szerezni. 1 hónapig szedném. 100 darabos kúra lenne. Az étrendem napi 250g fehérje és 600-700g szénhidrát és kb.4000kcal lenne. A kérdésem az lenne hogy ha letelik az egy hónap akkor mennyi izmot tudnék megtartani? Tudom hogy a nagyja víz lesz (pl.10 kilóból 6-7 kiló víz)de az izom megmarad mondjuk az a 3-4 kiló? Vagy mit kéne szednem hogy megmaradjon? Ez lenne az első kúrám, többet nem tervezek. :) Előre is köszönöm a válaszokat

2016. máj. 6. 16:54
1 2 3
 11/21 Cortez70 ***** válasza:
34%
Azzal pont nem marad meg semmi, mert eléggé lezabálja az izmot is rólad.
2016. máj. 6. 18:24
 12/21 anonim válasza:
74%

" Ha danabol kúra után szednék Spiropent-t akkor kb. mennyi maradna meg? :)"

Inkább szemetet szedjél az út mentén, máris hasznosabb tagja lennél a társadalomnak!

2016. máj. 6. 18:27
 13/21 A kérdező kommentje:
Cortez70 köszönöm a választ :) utolsó, köszi de nem társulok hozzád :)
2016. máj. 6. 18:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Nagyon rápörögtél most erre a kox témára, mert úgy gondolod majd gyorsan, könnyen fejlődsz tovább. De ha 8 éve edzel akkor nem 1 hónapokban kéne gondolkodni, mint a sok kezdő álomvilágban élő hülyének. Most vagy csináld normálisan vagy hagyjad, mert ez a homár 1 hónap alatt kipattintom magam dolog elég gáz. Keress szakembert ha tényleg érdekel, de a fentiek fényében, kételem, de hogy őszinte legyek, a 8 évet is kétlem
2016. máj. 6. 18:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Jobban megnézve a kérdést, "Ez lenne az első kúrám, többet nem tervezek" egy hónapra. hm

Szerintem túrót edzet te 8 éve. Valami hülye gyerek vagy aki azt hiszi nyárra jól néz majd ki. Egyébként sincs olyan, hogy egy kúra, csak első kúra.

2016. máj. 6. 18:51
 16/21 A kérdező kommentje:
:D utolsó XDD Persze majd akkor véletlenül vagyok 90 kiló :D És majd akkor csak úgy nagyon lelassult a fejlődésem. Szerintem ha nem értesz hozzá akkor ne ide kommentelj. Hagyd meg másoknak akik értenek is hozzá :D Egyébként igazad van mert kb. 7 és fél éve edzek
2016. máj. 6. 18:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem szedd össze magad, mert 25 évesen lassan ideje lenne férfivé válni. De ezzel a rengeteg szmájlival teletűzdelt írással, meg 1 hónapos koxkúrákkal olyan vagy, mint egy 14 éves.
2016. máj. 6. 19:08
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem értem minek kötekednek egyesek. Kérdező, itt nem fogod megtanulni a kokszolást, mert kb. 2 embert ért itt ehhez mélyrehatóan, de ők se tudnak itt hirtelen oldalakat írni. Én azt mondanám, hogy olvass el egy pár könyvet róla és gondold át még egyszer. Addig meg eddz tovább.
2016. máj. 6. 19:29
 19/21 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ment is a zöld kéz :) Teljesen igazad van.
2016. máj. 6. 19:38
 20/21 clint ***** válasza:
100%

mivel valószinüleg pont telibeszarod az itt leírt véleményeket és megveszed a danabolt, ezért a kérdésedre válaszolva, a testsúlyod valószinű megmarad, az izom az nem, amennyiben könnyen hízó vagy a testkompozíciód lazán megváltozhat a sok víztől illetve utána nehezebb lesz szálkásabb formát összeszedni... a másik a májad valószinű túléli, de a hormonjaidat keményen megtolja, hiába első kúra a libidód durván lecsökken utána, de láttam csöcsösödést, hajhullást, ragyásodást, szőrösödést (fura helyeken) mellékhatásnak. Utókúra mindenképp javasolt.

A spiropent egy hörgőtágitó asztmásoknak, mível túladagolva emeli a testhőt ezért a testépítők használják zsírégetésre (kúra közben), magába használva vagy kúra után ugyanúgy égeti a fehérjéket mint a zsírt.

A másik dolog patikai danabol, anabol, napo, methandione stb nincs, sőt a zöld szinű danabol egy olyan kamu, amit itt gyártanak magyarországon, messziről kerüld el!!!

2016. máj. 7. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!