Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen szobabiciklit lenne...

Milyen szobabiciklit lenne érdemes venni aerob edzésre?

Figyelt kérdés
Heti 3-5 aerob edzést akarnék csinálni a saját súlyos edzések mellett. Milyen, alacsonyabb árfekvésű szobabiciklit lenne érdemes venni ami bírja a strapát? Milyen paramétereket kell figyelembe venni?

2016. máj. 5. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Én csak azt tudom mondani ami van itthon.

[link]

Decemberbe vettük, lassan 9000km van benn a számlálója szerint, 3an használjuk, csendes, könnyű és olcsó, én be szoktam dobni a gép elé és sorozatot nézek/játszok, könnyen pörögnek bele a kilóméterek, ha tényleg egy olcsó heti pár órára használatos gépet keresel, akkor én tudom ajánlani.

2016. máj. 5. 12:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Egyből feltűnt, hogy nincs pulzusmérője. Ami meg szükséges lenne az aerob tartomány tartásához.

A pulzusmérős verzió pedig ebből jóval drágább már

2016. máj. 5. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:

amit konditeremben is megszerettél

vagy amit kipróbáltál előtte és megfelelő

2016. máj. 5. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Pulzusmérőre semmi szükség az aerob tartomány tartásához...

Az a tempó ahol még épphogy tudsz beszélni lihegés nélkül, na az az aerob tartományod csúcsa... Ennyi a nagy titok...

2016. máj. 16. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Arrólnrem is beszélve, hogy az olcsó szobabiciklik 99%-a kamu pulzust mitat...
2016. máj. 16. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!