Ma reggel bekajáltam egy csomó süteményt szerintem volt 1 kg is. Mennyire zsírosodhatok el ettől?
Te nem bírod felfogni, amit írok?
1 nap alatt nem fogsz meghízni.
Most több vizet tart vissza a szervezeted a megemelkedet ch miatt, de ez távozni fog hamar, ha visszaállsz a normális étrededre.
Jól tetted, váljon egészségedre, nemtudom az emberekkel mi történt, hogy ennyire bele vannak bolondulva a dolgokba ?
Nyugi 1 napi férrekajálástól nem lesz gond, másnak kevesebbet kajálsz, kis kardiót is betolsz és semmi gond nincs. Nem kell túlreagálni. Egy napi kalóriatöbblettől nem fogsz bezsírosodni, max. kicsit több vizet tart vissza a szervezeted ennyi :) Ezért mehet kis kardió meg szauna lazításképp.
Egy nap miatt akkor sem érdemes aggódni, ha orbitális nagy zabálást csapsz, én inkább a lelki egészségemen aggódnék, ami arra visz, hogy ennyit egyek - DE nagyon alkalmilag vagy nagy kalóriaigény mellett akár még ez se merülne fel bennem.
Amúgy 1 kiló sütiben lazán lehet 4000 kcal, mert zsír is alaposan szokott lenni bennük. Ez persze sütifüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!