Ma reggel bekajáltam egy csomó süteményt szerintem volt 1 kg is. Mennyire zsírosodhatok el ettől?
Figyelt kérdés
Mai nap volt 1 órás aerob edzésem, de nem tudom hogy ért-e valamit ilyen mennyiség mellett.2016. máj. 1. 20:01
1/23 A kérdező kommentje:
Ezért a mai nap ki is hagytam külön a szénhidrátot az étrendemből. Csak fehérjét ettem csirkemell formájában. Szóval csak a süti volt a csirkemellen kívül a mai menüm ''úgymond''.
2016. máj. 1. 20:02
2/23 anonim válasza:
Ha belefért a makróidba, akkor elvileg nem nagyon zsírosdsz tőle, főleg ha egyszer fordul elő, ha minden nap ezt csinálod az nyilván más.
3/23 A kérdező kommentje:
csak nem tudom h mennyi kalória volt abban az 1kg sütiben.
2016. máj. 1. 20:06
4/23 anonim válasza:
De mikor igy fél kg már benned volt akkor nem futott át az agyadon a gondolat, hogy mi lenne ha nem zabálnál tovább még fél kilót? Vagy ilyenkor kikapcsol az agyad? :D nem értem az ilyen embereket esküszöm.
5/23 A kérdező kommentje:
Nem mert finom volt. Csak az a baj hogy most nem tudom, hogy zsírosodok-e ettől holnapra?
2016. máj. 1. 20:09
6/23 anonim válasza:
tök mindegy, már megtörtént, majd látod ha zsírosodsz, ez amúgy is egyénfüggő is. Majd legközelebb nem zabálsz ennyit.
7/23 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy egyik napról a másikra bezsírosodsz, azért ezek a dolgok nem ilyen gyorsan működnek. Amúgy holnap fotózásod lesz meztelenül, vagy mi ez a nagy aggódás, hogy 1 nap alatt mennyit romlik a forma?
8/23 anonim válasza:
Ja értem ez a tacskó szindróma. Hát akkor egészségedre. Erre nem tudok mást mondani. Hatalmas helyrehozhatatlan katasztrófa azért nem történt, de ha ezt 2 naponta bejátszod akkor ne várj sok eredményt, főleg ha fogyni akarsz, bár a célod azt nem írtad.
9/23 anonim válasza:
1 kiló zsír 9000 kalória.
Ha egy kiló szénhidrátot megeszel, az is csak 4000 kalória, plusz mozogsz is ebből, meg nem mind zsírba megy.
Amúgy sincs 1 kiló szénhidrát 1 kiló süteményben.
Egy nap nem számít, kivéve, ha versenyre készülsz.
10/23 A kérdező kommentje:
csak már 2-2,5 kilóval több vagyok, mint tegnap ilyenkor.
2016. máj. 1. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!