Biohazardxxx kérdése:
Diéta alatt mellézabáltam sajnos 2 alkalommal, ebből lehet még probléma?
Figyelt kérdés
Elég szigorú diéta alatt vagyok és mindent úgy csinálok hogy a maximumot hozzam ki magamból a diétával, de holnap lesz a születésnapom és megleptek egy tortával meg sütikkel és hát a 80 éves nagyimnak nyilván nem adhatom be hogy nem eszek mert diéta van.... Szóval ennem kellet és vagy 400 grammnyi "szemetet" juttattam magamba.
Arra vagyok kiváncsi hogy ilyenkor mennyire nagy a baj? kihagyjak egy étkezést a sajátomból vagy tudok ellene valamit tenni? Nem vagyok dilis csak sok idő meg pénz van már bennem :S
#diéta #mellézabálás
2016. máj. 1. 14:52
11/13 anonim válasza:
Amúgy aki csinálta már ezt az tudja hogy vannak mélypontok. Amikor már nem tudsz épeszűen gondolkozni. Nézed magad a tükörbe egyszer laposnak tűnik másnap már vizesnek vagy zsírosnak a test. Az alapvető agyműködéshez szükséges ch sincs meg. Én is volt hogy megálltam a zöld lámpánál vagy szóltak hogy -itt egyenesen -jó ..és elmentem balra.
12/13 A kérdező kommentje:
Nálam is valami hasonló gond lehet már mert a figyelmem lankad, alvásigényem megnőtt, kicsit "egyszerűbbnek" érzem magam agyilag és kezdek lassulni. De most hogy félrekajáltam a napokban akkor azt látom hogy növök megint... Érdekes egy helyzet de hát elviekben feszegetjük a saját határainkat és vannak mellékhtaásai :)
2016. máj. 3. 22:16
13/13 anonim válasza:
Örülj hogy tudsz még aludni. Későbbiekben ez változhat:'D Azért tűnhet amúgy teltebnek az izom mert a félre kajálás miatt betöltődhettél szénhidráttal. Diéta során kiürülnek a glikogén raktárak elfogy az energia(szénhidrát) ezért laposabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!