Biohazardxxx kérdése:
Diéta alatt mellézabáltam sajnos 2 alkalommal, ebből lehet még probléma?
Figyelt kérdés
Elég szigorú diéta alatt vagyok és mindent úgy csinálok hogy a maximumot hozzam ki magamból a diétával, de holnap lesz a születésnapom és megleptek egy tortával meg sütikkel és hát a 80 éves nagyimnak nyilván nem adhatom be hogy nem eszek mert diéta van.... Szóval ennem kellet és vagy 400 grammnyi "szemetet" juttattam magamba.
Arra vagyok kiváncsi hogy ilyenkor mennyire nagy a baj? kihagyjak egy étkezést a sajátomból vagy tudok ellene valamit tenni? Nem vagyok dilis csak sok idő meg pénz van már bennem :S
#diéta #mellézabálás
2016. máj. 1. 14:52
1/13 anonim válasza:
Ha nem versenyzel ennyiből nem lesz baj, a ch ból bevitelből vond le ezt a 400 grammot és kész.
2/13 anonim válasza:
Ha nem vagy dilis, akkor tudod, hogy egy napon azért sok nem múlik. Akkor van baj, ha rendszeres a félrekajálás. Maximum pár napi kalóriadeficitet nulláztál ki, de egyesek szerint a csaló napnak pozitív hatásai is vannak.
3/13 Cortez70 válasza:
Mi bajod lenne? Versenyre mész? Ha nem, akkor minek aggódsz pár nap miatt?
4/13 A kérdező kommentje:
nem készülök versenyre, de könnyen tudok zsírosodni és számomra az a verseny hogy elérjem a magamnak elképzelt alakot. De lényeg a lényeg hogy az utolsó szénhidrátos étkezésre szánt rizsemet nyugottan kidobhatom tyúkoknak a husit meg benyomom a pocakba:)
2016. máj. 1. 18:05
5/13 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy ennyire agyatlan emberek hogy lehetnek!?
Komolyan azt hiszed, hogy egy minimum 2-3 hónapos diétában bármit is bezavar a nagyanyád 2-3 (de akár több) szelet süteménye??
6/13 A kérdező kommentje:
én nem illetlek semmilyen jelzővel inkább. de nyilván jól tudod ha kötözködni akarsz menny át a politika kategóriába és ott minősíts másokat. Egyébként neked is jól kellene tudnod hogy aki komolyan veszi a diétát és most nem a "fogyis" baromságokról beszélek, akkor abban nincs mellézabálás csak egy nagyon szigorúan felvázólt étrend és grammra pontosan be van lőve minden a maximális hatás érdekében. Lehet nálad igí működik hogy egy kis sütit beverek az arcba és mi bajom lesz tőle.... Képzeld én nem a férges belűek kategória vagyok hogy egy kiló süti után sem lesz bajom. Mond csak te mennyire veszed komolyan ha diétázól? Belefér egy kis sütike is? CSak nehogy erre is válaszolj mert tutira tökön szúrom magam...
2016. máj. 2. 08:49
7/13 anonim válasza:
Nyugodj meg haver ez már a diétás idegösszeroppanás előrehaladott stádiuma:'D Teljesen igazad van amúgy. Testépítésről beszélünk. Ezt vagy komolyan csinálod vagy sehogy.
8/13 A kérdező kommentje:
ez a diéta nem egy vidám dolog az tuti... :D Pont most ettem de még éhes vagyok és érzem ahogy a szomszéd éppen pörkölte főz méghozzá jó kis marhapörit... pont erre hozza a szél nekem meg az ablakom nyitva van. még 2 hónap van a diétából de arra nem is merek gondolni hogy mi lesz ha majd kolbászt sütögetünk majd a többiekkel és én nem ehetek majd de az barátnőm meg kétpofára tömi majd.... Shop.builderen nem árúlnak még kolbászos fehérjét? :D
2016. máj. 2. 12:16
9/13 anonim válasza:
Látszik hogy fogalmad sincs az egészről! A diétába mióta nem fér bele a marhapörkölt vagy akár a kolbász, ha ki van számolva??
10/13 A kérdező kommentje:
Akkor egyél sokat belőle és majd szolj ha indulsz arnold classic-on :D
2016. máj. 2. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!