Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért fejlődök visszafele...

Miért fejlődök visszafele rohamosan?

Figyelt kérdés

1 éve edzek, már egész szépen kidolgoztam a testem ennyi idő alatt normális keretek között. Most az érettségi miatt kb. 2 hete nem tudok edzeni heti 3-4 alkalommal csak 1-2. Az étrendemben komolyabb változás nincs. Nos, 2 hét telt el de láthatóan össze vagyok esve, eltűnt a mellem gyakorlatilag, bicepszemnek is heló, a hátam V alakja is inkább összeesett egy kis v-re.

Mit csináljak? Nem ezért küzdöttem eddig, hogy ez legyen, hogy a nyamvadt érettségi miatt 2-3 hét alatt teljesen visszafejlődjek! Étrend még mindig ugyanaz gyakorlatilag (bár a nincs időm sokszor 4-5 alkalommal enni egy nap), e mellé csak multivitamint és fehérjét szedek, iszok.

19/F

2016. máj. 1. 10:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Oké 73,3 kg voltam, most 68,6 kg. Pedig tényleg semmit nem változott az étrendem, sőt még kicsivel többet is eszek. Nem értem. Edzős napokat felhoztam újra minimum heti 3-ra, amellett tanulok.
2016. máj. 19. 10:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Hogy néznek most ki a makróid?
2016. máj. 19. 12:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Mérted a karod? Mert nekem is volt hasonló, de lemértem és nem volt igazán különbség. Ami megnyugtatott!

PS: A férfiaknál az anorexiához hasonló testképzavar a mai világban nem ritka. Okai hasonlók.

2016. máj. 19. 17:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Az nem testkép zavar hogy valaki 5 kilót csak úgy ledob magáról. Vagy a kaja nem jó, vagy egyéb egészségügyi probléma.
2016. máj. 19. 18:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Méretekben semmit nem változtam, de valahonnan mégis lejött az az 5 kiló.
2016. máj. 21. 12:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Én ezt már nem értem, most megint 71 kilóra visszamentem, úgy hogy megint nem változtattam semmin.
2016. máj. 25. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!