Miért fejlődök visszafele rohamosan?
1 éve edzek, már egész szépen kidolgoztam a testem ennyi idő alatt normális keretek között. Most az érettségi miatt kb. 2 hete nem tudok edzeni heti 3-4 alkalommal csak 1-2. Az étrendemben komolyabb változás nincs. Nos, 2 hét telt el de láthatóan össze vagyok esve, eltűnt a mellem gyakorlatilag, bicepszemnek is heló, a hátam V alakja is inkább összeesett egy kis v-re.
Mit csináljak? Nem ezért küzdöttem eddig, hogy ez legyen, hogy a nyamvadt érettségi miatt 2-3 hét alatt teljesen visszafejlődjek! Étrend még mindig ugyanaz gyakorlatilag (bár a nincs időm sokszor 4-5 alkalommal enni egy nap), e mellé csak multivitamint és fehérjét szedek, iszok.
19/F
Mérted a karod? Mert nekem is volt hasonló, de lemértem és nem volt igazán különbség. Ami megnyugtatott!
PS: A férfiaknál az anorexiához hasonló testképzavar a mai világban nem ritka. Okai hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!