Mi a véleményed a testépítőkről? Fizikum és életvitel terén egyaránt?
Vicc, ami itt megy.
Csak a baromság mindenhol.
Bekötötték végre az internetet a szellemi fogyatékosok otthonába is?
Korábbi hozzászólóktól és a kérdés kiírójától azért megkérdezném, hogy mi a véleményétek azokról az emberekről akiknek fogalmuk sincs egy adott témáról mégis marhára szeretnek okoskodni róla?
Olvasni kéne először 2 sort aztán véleményt formálni..
Esztétikai sportról van szó egyébként, nem véletlenül hívják testépítésnek.. Nem vödrök emelgetésében vagy szarlapátolásban kell minél jobbnak lenni, a megfelelő kinézet a cél..
Ezt nem hiszem el,mindenki ilyen sötét??
Egyaltalan tudjatok azok a "porok" micsodak?
Kedves kérdező, ha már kultúrához rétünk, azt hiszem ideje megállni egy pillanatra mert nem éppen ennél a kérdésnél manifesztálódik a kultúra magasiskolája..
Idióta sztereotípiákat tényként beállítva, a témában teljesen inkompetensként okoskodni, hát nem feltétlenül nevezném kulturáltnak.
esküszöm élményt ezt a kérdést olvasni. írjatok még hülyeségeket :D
egyébként én is testépítőnek tartom magam. sok sportot kipróbáltam már, de azt hiszem ebbe tudtam a leginkább beleszeretni. ezt nem lehet elmondani, ezt csinálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!