Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van olyan aki ismeri?

Van olyan aki ismeri?

Figyelt kérdés
baltic methandrostenolone vélemények, tapasztalat, mellekhatasok ilyenek? tudna nekem valaki irni rola aki ismeri vagy hasznalja megkoszonnem
2016. ápr. 27. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod mi az főleg nem kell neked, nem mint ha bárkinek kellene, tapasztalat van, mire vagy kiváncsi?
2016. ápr. 27. 18:42
 2/7 A kérdező kommentje:
mennyi ido alatt mennyit nottel vele illetve mellek hatasok meg valami tanacs is jol jonne sajnos termeszetesen nem novok bedig nagyon oda figyelek mindenre de semmi
2016. ápr. 27. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Annak azért elég sok oka lehet, elérted a genetika határaidat? kép van?
2016. ápr. 28. 01:10
 4/7 A kérdező kommentje:
szerintem igen mert mar 1 éve ugyan akkora vagyok..
2016. ápr. 28. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
De mióta edzel? mekkora vagy?
2016. ápr. 28. 22:23
 6/7 A kérdező kommentje:
2év 177cm 67kg
2016. ápr. 29. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Biztosan nem érted akkor még el a határaidat, ha nem fejlődsz vagy a kajából kell több vagy az edzésből ez a kettő lehet az oka, ennél biztosan nagyobbra kell hogy nőj még, semmi értelme nem lenne... mellesleg metha amúgy sem túl értelmes dolog, elég nagy szemét..
2016. ápr. 29. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!