A debreceni Delta Fitness-t ismeri innen valaki? Milyen?
Figyelt kérdés
Milyen a törzsközönség?
Egy negyven közeli túlsúlyos családanya mennyire lógna ki?
2016. febr. 13. 18:05
1/4 anonim válasza:
Aki emiatt kinéz, az csak magát minősíti. Vagy keress női termet.
2/4 A kérdező kommentje:
Erősen motivál, hogy olyan közel van, hogy a konyhából látom a terem épületét. :) De azért szívesen hallanék róla, mielőtt beteszem a lábam.
Az egyetlen női teremnek olyan szedett-vedett honlapja van, még a gépekről se raktak fel képet, hogy nem vonz. Arról nem is beszélve, hogy ott drágább egy bérlet.
2016. febr. 13. 19:39
3/4 anonim válasza:
Átutazóban voltam akkor edzettem ott egy napot. Szerintem nem rossz. Egyébként senkit nem néznek ki a teremből, inkább a versenyzőket nézik meg.:)
4/4 anonim válasza:
Picit zsúfolt, de ha nem hétköznap 6 körül vagy 6 után mész, akkor nincs gond és le tudsz edzeni rendesen.
Nem tudom melyik női termet nézted, én a Judy-t tudom ajánlani, az sincs nagyon messze tőled és nagyon jó. Az első alkalom ingyenes, egy próbát megér, hogy tetszik e vagy sem. Én járok ide is, oda is, de a Judy-val sincs baj és ott csak nők vannak. :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!