Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ettől már alakulhatok?

Ettől már alakulhatok?

Figyelt kérdés
Jelenleg heti 3x végzek súlyzós edzést. Emellett reggel 1óra aerob, este 20-30perc intervall+hasizom. Szerintem 10kg-ot fogynom kéne. Ha nem diétázok attól még várható alakulás? (A diéta is tervben van 1-2 hónap múlva, de most oka van miért nem kezdhetem el, ezt nem szeretném fejtegetni).
2016. ápr. 25. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre nem lehet egyértelmű igent mondani. Ha nem eszel szemetet, kcal deficitben vagy, és viszel be elegendő fehérjét, akkor igen.

Ha azt, amit lemozogsz, meg is eszed, ráadásul szemét kajákból, akkor meg nem.

Nem tudhatjuk, nálad mit jelent az, hogy nem diétázol. Van, akinél elég, ha elkezd sportolni. Van, akinek nem...

2016. ápr. 25. 12:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ez így teljesen jogos. A nem diétázok nálam azt jelenti, hogy minden ételt megeszek (pl. krumplit vagy fehér rizset is, ami baromira nem lenne megfelelő). Ezt nyilván mértékkel teszem és figyelek a fehérjére is. Édességet mondjuk heti2x szoktam azért enni (ne egy vödör nutellára gondoljatok.:D)
2016. ápr. 25. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Bocs, de ez alapján nem lehet megmondani. :D

Ezt ki kell tapasztalnod. Úgyis fogod látni, történik-e változás. Az elején biztos... Izom mindenképp fog jönni, legalábbis kezdetben. Hogy zsír megy-e le, ez kérdéses viszont.

2016. ápr. 25. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!