Lassan 10 hónapja edzek, igazából arra vagyok kiváncsi hogy a szteroid mit tenne az én szérvezetemmel? 16 éves vagyok 65-66 kg 177 cm kaja nincs teljesen rendben de viszonylag jól kajálok, edzés rendben: fekvenyomás 1rpm: 75kg, gugolás 85kg.
Ennyi idősen, ilyen "edzésmúlttal", ha lehet egyáltalán annak nevezni, elég gyík dolog kokszolni. Bocs, de ez a legalja.
Az is hülye, aki frankó szert elad nektek. Bár ha van egy kis esze, elad valami hatástalan cuccot, jó sok pénzért Nektek. Ez a jobbik eset.
Rosszabb esetben viselkedésproblémákkal és öngyilkossági gondolatokkal áld meg, amit később megfejel egy kis csöcsike, ami 20 éves korodra kérlelhetetlenül odanő a mellizmodra.
Amúgy a haverodnak üzenem, hogy akinek büdös a munka, az nem fog toronnyá nőni chipszabálás és valóságshownézés közben, akármit tol a valagába.
Annyi történne, hogy valószínüleg szétb.szná a hormonháztartásod és hasonlók. Nyilvánvalóan nem tudod mi hogy működik. Majd ha nyomod 5-7 éve, tökéletes kajával és edzéssel, és úgyérzed nem fejlődsz már, akkor ráérsz cuccolni. Nem is olcsó mulattság, nem 10e Ft.. Legyen eszed és ne csináld!
Csak úgy zárójelben megjegyzem, nincs egy kúra, csak első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!