A naturál versenyzők legjobbjai mennyire nem naturálok?
De ez a testépítés, nem más sportág. Egy dolog, hogy versenysportban is megy anyag, de ott vigyázni kell, akárcsak a naturál testépítésben.
Profi testépítőknél már ránézésre nyilvánvaló, hogy keményen tolnak ezt-azt... Naturálban közel sem lehet az ember akkora, bármilyen jó is a genetikája.
A fő kérdésre nem tudom a választ, de tuti nyomják, ami belefér s nem félnek tőle egészségügyi szempontból sem, a verseny már csak ilyen, de még a hobbi testépítés is, óriási prioritás az elért eredmény s emberfüggő, ki mit áldoz be érte.
Jó, hozzáértésem az nem sok, de azt hiszem, tudom, milyenek az emberek, még ha sokfélék is. Biztos van igaz naturál, de az, ugye, nehezen lesz sikeres, a szerek túl nagy előnyt adnak, bár hogy naturálban mekkorát, azt már nem tudom. Gondolom, a leszálkásításban azért sokat segítenek, a naturál női versenyzők túl impresszíven tudnak kinézni s ugye a biológia náluk még inkább beleszól a durva leszálkásításba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!