Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1000g csontos csirkemellben...

1000g csontos csirkemellben kb. hány gramm a csont? Jobban megéri, mint a filé?

Figyelt kérdés
Átlagban 300 Ft-tal olcsóbb.
2016. ápr. 22. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri, főleg ha a csontos részéből pl. pörköltet csinálsz.
2016. ápr. 22. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Kinek mi,nekem nem erne meg.
2016. ápr. 22. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha levest főzöl a maradékból meg ilyenek, akkor megéri.

Ha csak a színhús kell, többi kuka, akkor nem. Lehet marad a végére egy 50 forintos profitod kilónként, de azért a kést is kár elővenni.

2016. ápr. 22. 17:36
 4/6 anonim válasza:
Kicsontozod, aztán a filét leméred. :D
2016. ápr. 22. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt én leteszteltem, arra nem emlékszem hány gramm csont, de az jött ki, hogy a filének 1250 Ft-nak kellene lennie ahhoz, hogy kb. megegyezzen a színhúsra vonatkoztatott egységár. Ha 1250 Ft-tól drágábban veszed a filét, akkor van veszteség, de azt is kell nézni, hogy fel annyit kell pepecselni vele. Én 1280-ért veszem és az 30 Ft/kg megéri, hogy ne kelljen szarakodnom a csontozással, de még 1500-ért is inkább a filét venném. Az idő is pénz.
2016. ápr. 22. 20:33
 6/6 Szintis Zoli ***** válasza:
Én is lemértem. Én 1450-ért tudok filét venni és 1090-ért csontosat. Ha a csontoson bőr is van (általában van), akkor a filé nyerő, ha nincs akkor kicsit jobb a csontos, vagy egál.
2016. ápr. 22. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!