Megéri szétválasztani 2 részre egy adag tömegnövelőt?
Figyelt kérdés
Jumbot eszek. Akitől vettem, azt javasolta, hogy osszam két részre, vegyek be egy fél adagot délelőtt, és a másik felé pedig edzés után. Vannak viszont akik azt mondják, hogy egyszerre kell meginni az egészet adagot (220 g).
Hogy a jobb? Kizárólag edzésnapokon egyem, vagy pihenőn is lehet valamennyit?
2016. ápr. 21. 21:25
11/14 anonim válasza:
9: Én ebből semmit nem akarnék meginni, de az ajánlás nem egybe szól? Aki a dobozra írt adaggal issza, az nincs rosszul?
12/14 Cortez70 válasza:
Sokan nem bírják. De huyeség az adagot nézni,nem ugyanannyi kell egy 60 kilósnak mint egy 90 kilósnak. Meg eleve a napi beviteled egészíted ki tápkieggel. Ha jó az étrended akkor nem kell mellé 220 g tápkieg ami tele van cukorral.
13/14 A kérdező kommentje:
De ha már kiadtunk érte pénzt, akkor jól használjuk, szerintem! :)
2016. ápr. 21. 22:27
14/14 Cortez70 válasza:
Leírtam már. Csak edzés után és nem kell 220g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!