Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehetne csajozni a kondiba?

Hogy lehetne csajozni a kondiba?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 00:06
 1/8 zyzz.ae ***** válasza:
73%

:D:D

Esetleg akkor lehet ilyet ha a csaj meg kér hogy segíts neki, na ilyenkor ha jó a beszélőkéd lehet okosságokat mondani amivel megkedvelhet. De én azt mondom inkább edzél! lol

2016. ápr. 17. 00:20
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Én az öregotthonban szoktam csajozni!
2016. ápr. 17. 00:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Odamész és megszólítod. Valami szórakoztató vagy számára érdekes témáról beszélsz vele, viccelsz vele. Példa: súlyemelő cipő van a csajon és te is szeretnél venni egyet innentől könnyű nagyon.

Ha kezdő és bénázik akkor mosolyogva segítesz neki. Kb ugyan úgy lehet mint akárhol máshol.

2016. ápr. 17. 01:52
 4/8 Cortez70 ***** válasza:
23%
Úgy mint máshol, beszélgetsz vele. Nem bonyolult.
2016. ápr. 17. 06:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Így:

[link]

Közben vonogathatod a szemöldököd, és csücsöríthetsz is, úgy lesz tuti! :-D

2016. ápr. 17. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól le kell b*szni a súlyt és közben üvöltsd, hogy KÁÁÁTLEEER. Tuti egyből beléd esnek. Amúgy meg edzeni kell a terembe nem puncit keresni. Azok a pitsák akiket fel lehet szedni egy teremben, azok kifejezetten azért vannak ott és valami szekrényméretű koxmatyit keresnek maguknak, vagy szépfiúkát, aki agyilag is egy szintem van velük. Nállad valószínű csak az utóbbi tényező áll fenn, úgyhogy szerintem ne eröltesd, mert kínos lesz. Ez nem egy diszkó.
2016. ápr. 17. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Kondiban.

Csajozni valahol lehet, nem valahová.

Általános iskola, nem olyan nehéz.

2016. ápr. 17. 11:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is halott ügy, hiszen edzeni mentél le, két több dologra meg nem tudsz egyszerre figyelni, mert nem vagy nő.

De azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy a felvetés legitim, néha én is csak kapkodom a fejem, hogy milyen seggek vannak körülöttem.

2016. ápr. 17. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!