Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A mellem alsó részéről hogyan...

A mellem alsó részéről hogyan tüntessem el a zsírt?

Figyelt kérdés
nem tudom már mit csináljak jövő hónapba megyek terembe hátha. ott milyen gyakorlatokat mivel csináljam?

#zsírégetés #alsómell
2016. ápr. 16. 20:21
1 2
 11/15 zyzz.ae ***** válasza:
Dietazni kell. Olyan meg nincs hogy also mellre edzel es onnan elfog tunni a zsir. Amugy ez az also/kozepso/felso mell is egy kicsit hulyeseg, mert igazabol a mell magaban egy nagy izom. Lehet minimalisan koncentralni ezekre a reszekre de igazabol lof****sz.
2016. ápr. 17. 00:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Így van, a mell egy fejű izom. Az izom formája genetikailag adott, nem tudod változtatni. Te edzéssel, diétával csak az izom méretét, és az azt fedő zsírréted mennyiségét tudod változtatni. Szóval még többet kell diétáznod az egész testről, hogy onnan is eltűnjön a fölösleg.
2016. ápr. 17. 19:36
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm azokat a válaszokat akik normálisan szóltak és nem leugattak. tudom hogy egy izom de ha vannak gépek terembe amik arra mennek, ezért mondtam.
2016. ápr. 17. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Fel vagy háborodva, hogy le lettél ugatva, de még mindig látszik, hogy full nem fogtad fel az egészet. "Vannak gépek amik oda mennek". Az, hogy a melled izmát edzed annak semmi köze ahhoz, hogy a melledről a zsírt hogyan fogod eltüntetni.
2016. ápr. 17. 21:34
 15/15 zyzz.ae ***** válasza:
Tesó, diétázni kell, nincs mese.
2016. ápr. 17. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!