Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit kel tenni a kerekebb...

Mit kel tenni a kerekebb fenékért? Van egy mélyedés a medencecsontom alatt a fenekem oldalán, hogyan tüntessem el?

Figyelt kérdés
Guggolás , kitörés, csípőfelhúzás elég? Jelenleg ezeket csinálom.
2014. okt. 20. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Merevlábas felhúzásra gondoltál szerintem. De ezek jók és ha teremben edzel, akkor van még pár farizomgép, amik jól jöhetnek. Vagy pl Smith-gépen térdállásban nyomod fel talppal a rudat.

A videóban 1:20-nál:

https://www.youtube.com/watch?v=2U-u5DBEnco

2014. okt. 20. 16:23
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem merevlábas felhúzásra gondoltam, azt nem tudom rendesen csinálni. Otthon edzek.

Erre gondoltam:

"Csípőfeszítés

Na ez az a gyakorlat, ami során a hajlító és a farizmok tüzet okádnak a fájdalomtól. OK, talán ez nem túl vidám dolog, de ideje megtanulnod élvezni ezt az érzést. Feküdj egy step padra (vagy az ágyadra, ha otthon edzel) arccal lefele úgy, hogy a csípőd a step pad szélén legyen, a lábak pedig egyenesen a talajon, lábujjak nyugalmi helyzetben. Feszítsd meg a farizmokat és a hajlítót, és egyenesen emeld meg a lábakat amíg azok a csípővel egy magasságba érnek. Ebben a helyzetben emeld az egyik lábadat magasabbra először, majd a másikat. Mintha a gyorsúszás lábmunkáját végeznéd. Végezz legalább 3x20 ismétlést mindkét lábra. Mehet bokasúly is, vagy gumikötél, ha már gyakorlott vagy."

2014. okt. 20. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
ez de hülyeség... azért van beesve a feneked mert semmi izom nicns rajtad és ne is lesz amíg nem veszed komolyan
2014. okt. 20. 16:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindegy, kaptál választ szerintem.:)
2014. okt. 20. 16:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Igenis komolyan veszem! A shop.buideren találtam edzéstervet, amit otthon is lehet csinálni, abban van ez is.

[link]

Otthoni körülmények között ennyit tudok tenni, nem kellene mindjárt leszólni. Mielőtt beszóltok étrendem is van és felsőtestre is gyúrok és olvastam a sárga kapszulát is.

Lépcsőzőgépen gondolkodok, hogy megérné-e megvenni?

2014. okt. 20. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem szólunk be, én csak segíteni próbálok. Még videót is linkeltem, arra sem írtál semmit, de szívesen.:)

Az jó, ha van étrended, az az alapja.

Lépcsőzőgéppel nem lesz izmosodás, az csak kardiora lesz jó. Izomnöveléshez nagy terhelés kell!

2014. okt. 20. 17:26
 7/8 A kérdező kommentje:

Megnéztem a videót is amit küldtél, de itthon ezeket nem nagyon tudom csinálni. (A fél karomat odaadnám egy ilyen fenékért.....)

10 kilóval csinálom a guggolást és a kitörést, ennél több még nem megy szabályosan sajnos.

2014. okt. 20. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, az egy tökéletes fenék.:)

Ha 10 kilóval megy szabályosan a 10-15 ismétlés a sorozatokban, akkor annyival csináld. Majd megy többel is.

2014. okt. 20. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!