Mit kel tenni a kerekebb fenékért? Van egy mélyedés a medencecsontom alatt a fenekem oldalán, hogyan tüntessem el?
Merevlábas felhúzásra gondoltál szerintem. De ezek jók és ha teremben edzel, akkor van még pár farizomgép, amik jól jöhetnek. Vagy pl Smith-gépen térdállásban nyomod fel talppal a rudat.
A videóban 1:20-nál:
Nem merevlábas felhúzásra gondoltam, azt nem tudom rendesen csinálni. Otthon edzek.
Erre gondoltam:
"Csípőfeszítés
Na ez az a gyakorlat, ami során a hajlító és a farizmok tüzet okádnak a fájdalomtól. OK, talán ez nem túl vidám dolog, de ideje megtanulnod élvezni ezt az érzést. Feküdj egy step padra (vagy az ágyadra, ha otthon edzel) arccal lefele úgy, hogy a csípőd a step pad szélén legyen, a lábak pedig egyenesen a talajon, lábujjak nyugalmi helyzetben. Feszítsd meg a farizmokat és a hajlítót, és egyenesen emeld meg a lábakat amíg azok a csípővel egy magasságba érnek. Ebben a helyzetben emeld az egyik lábadat magasabbra először, majd a másikat. Mintha a gyorsúszás lábmunkáját végeznéd. Végezz legalább 3x20 ismétlést mindkét lábra. Mehet bokasúly is, vagy gumikötél, ha már gyakorlott vagy."
Igenis komolyan veszem! A shop.buideren találtam edzéstervet, amit otthon is lehet csinálni, abban van ez is.
Otthoni körülmények között ennyit tudok tenni, nem kellene mindjárt leszólni. Mielőtt beszóltok étrendem is van és felsőtestre is gyúrok és olvastam a sárga kapszulát is.
Lépcsőzőgépen gondolkodok, hogy megérné-e megvenni?
Nem szólunk be, én csak segíteni próbálok. Még videót is linkeltem, arra sem írtál semmit, de szívesen.:)
Az jó, ha van étrended, az az alapja.
Lépcsőzőgéppel nem lesz izmosodás, az csak kardiora lesz jó. Izomnöveléshez nagy terhelés kell!
Megnéztem a videót is amit küldtél, de itthon ezeket nem nagyon tudom csinálni. (A fél karomat odaadnám egy ilyen fenékért.....)
10 kilóval csinálom a guggolást és a kitörést, ennél több még nem megy szabályosan sajnos.
Igen, az egy tökéletes fenék.:)
Ha 10 kilóval megy szabályosan a 10-15 ismétlés a sorozatokban, akkor annyival csináld. Majd megy többel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!