1/7 anonim válasza:
Annyira bírom az ilyen kérdéseket. Szerint tudjuk, hogy hogy nézel ki most jelenleg ? Szerinted ugyanannyi idő 120 kg-ról (hájasan) ezt elérni, mint mondjuk 80as átlag testalkattal ? Tudjuk, hogy milyen a genetikád ? Mit értesz egyáltalán azalatt, hogy naturálon ? chips csoki hétvégén pia, de azért lemész a kondiba 1 héten 2x amit kiírsz facebookra, vagy mész hetente 4-5x, jársz mellette futni is esetleg ? ...
2/7 anonim válasza:
Ilyen nem leszel naturálon. Minimum anavar és clen van benne, de ilyen balfék kis színészecskéknek szerintem több is kell.
5/7 Cortez70 válasza:
Ez még elérhető naturálban. Nincs rajta semmi tömeg és nem kerekek az izmai. De a színészek ehhez a formához is cuccolnak általában.
6/7 anonim válasza:
Nem is az izomtömegre gondoltam.
7/7 Cortez70 válasza:
Oké, hogy száraz, de cuccal kicsit kerekebb lenne, meg a válla is nagyobb lenne. Én így látom, de ettől még mehetett nála kis anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!