Egy Statham forma tényleg hozható könnyedén?
Korább több kérdésnél is láttam leírva, de lehet, hogy csak valami troll volt.
Szerinte egy Jason Statham testalkat (nem feltétlenül top formája) simán hozható egy átlagos genetikájú embernek, akár saját súllyal is, komolyabb, nagyon precíz étrend nélkül (de azért persze odafigyelve az evésre is). Ez valóban lehet cél egy saját testsúllyal edző átlagos embernek akinek nem életforma a testépítés, viszont szeretne erős lenni és jól kinézni, persze kompromisszumokkal. Megközelíthető egy ilyesmi alkat?
Pont azért írtam, hogy nem feltétlenül a top formája, mert az túl száraz, viszont egy átlagos szintje tényleg, viszonylag könnyen elérhető még egy halandónak is?
(Persze ő most egy színész, és valószínű tol valamit, inkább a forma miatt kérdezem)
Nem hozható, mivel mindenkinek egyedi csontozata, tapadása, izomformái vannak. Ezért elég hülyeség azt kérdezni, hogy úgy nézhetsz-e ki, mint ő.
Ha az a kérdés, hogy annyi kg izmot fel tudsz e szedni, az se megjósolható. Valakinek ehhez kemény munka kell és odafigyelés. Jó genetikával fele annyi. De grammra ugyanannyi izommal teljesen máshogy fogsz kinézni.
Plusz nem árt tudni, hogy ő régóta sportol. Nem mindegy ki honnan indul. Ha valaki akár 6 éves kora óta táncol, te meg a fotelben testpedtél, lehet, már őt sem fogod behozni felnőttként, ha egyszerre kezdtek el súlyzós edzést, neki az ízületei is jobban bírják a mozgást stb.
Lehet, hogy a kérdésbe is be kellett volna írni a "szint" szót nem csak a kulcsszavak közé, úgy látszik így nem egyértelmű.
Tudom, hogy tök egyforma nem lehet két ember (eléggé oda lennék, ha olyan fejem lenne, mint neki:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!