Szteroid rendelés? Ez nem illegális?
#7!
Minden online lebonyolíott szteroidkereskedelem átverés. Az üzemeltetőnek melyik érné meg jobban?
1. Valós cuccot árusít, aminek az árréséből van körülbelül 5%-nyi haszna.
2. Hamis cuccot árul, amibe beledob egy kis étolajat, koffeint és lesz 95%-nyi haszna.
Na egy olyan kaliberű ember, aki illegális szerekkel kereskedik melyiket fogja választani? Naná, hogy az első.
Az oldalon olvasható kommenteknek nehogy bedőlj, ők hamisítják oda, a panaszokat meg nyilván kicenzúrázzák (márha egyáltalán lehet kommentelni.) Eleve, zömében milyen felhasználónevek vannak? Laci, Béla, Barnabás, Zsolt, Erik, Attila. Az embereknek általában nagyobb a fantáziája, ha nickneveket kell választani, hiteltelen az egész. Ha esetleg egy másik oldalon olvasol dicséreteket, az itt kapható termékekről, akkor lehet elkezdeni gondolkodni, hogy nem átverés.
Én rendeltem az oldalról 150 szem Danát...
Híztam 4 kg-ot ami meg is maradt, erősödtem hihetetlen sokat.
Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!