Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Futáshoz milyen vitaminokat,...

Futáshoz milyen vitaminokat, izület- illetve porcvédőket tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Legtöbbször aszfalton/kemény talajon futok, és szeretném megelőzni a bajt.

Milyen (a fent felsoroltak közül) táplálékkieget tudnátok ajánlani? Vagy ezeken felül mi lenne még hasznos?

2016. ápr. 5. 21:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Bár ez is emberfüggő kinek mi jön be, volt aki írta, hogy neki jó a dm-es is, volt akinek viszont egy biotech sem vált be, vagy scitec.

Szerencsére nincs még ilyen problémám, ezért is akarok tenni, hogy ne is legyen. :)

2016. ápr. 6. 11:23
 12/15 A kérdező kommentje:

Gondolom milyen aktív,sportos életmódot folytathatsz 120 kg-osan a gép előtt ülve, a kommentjeid alapján te kis gyökér :)

De ennyi legyen is elég, több időt rád nem pazarlok feleslegesen :)

2016. ápr. 6. 12:20
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Azért arra még volt időd, hogy a kommentem töröltesd, mert sértette a lelkivilágod. Ja 120 kiló nyilván:D bármikor odaverem a 20 kilós maratonfutó testedet, max betonon futásba lehetsz jobb :DD
2016. ápr. 6. 12:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
omega 3-al jot teszel nem csak az izuleteknek hanem az inszalagoknak, lagyreszeknek.
2016. ápr. 6. 13:10
 15/15 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm! Esetleg Te szedtél omega3-at? Konkrét gyártó esetleg? Van vele valami tapasztalatod?

Omega3-on, vitaminokon, izület és porcdvédőn kívül valami ami még hasznos lehet? (Természetesen tudom, hogy az egyik legfőbb az étkezés...bogyókkal nem lehet helyettesíteni 100%osan)

2016. ápr. 6. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!