Van itt olyan akire nem hat a koffein, vagy álmosítja?
"200 mg koffein meg aspirin próbáld ki az aztán felpőrget"
Nem ezt szedik ephedrinnel?
Nem szeretnék gyógyszerekhez nyúlni,különben már használnék ephedrine -t.
Az hasznosnak talált válaszokat értékeltem.
A termós ötletet,miszerint egy ilyesmi eléggé tud pörgetni,kipróbálom.
Beviszek 2-400mg koffeint tabletta vagy kávé formában nem sokat használ, kb. fél-1 óra múlva elálmosít. A pörgetők szintén, pénzkidobás szerintem.
Ami nekem bejött, a szénsavas cukor mentes energia ital. Egy zero monster eléggé megdob, pedig abban csak 150mg koffein van, cukor nincs benne, nem bas_ogtatja az inzulin szintet. De a zero kólával megevett koffein tabletta is teljesen jó, csak az árából már veszel fél liter energia italt :D szóval fölösleges vele kínlódni.
Én a múltkor 3 órát volt időm csak aludni(nekem 10 kell a teljes regenhez) és akkor próbáltam ki a nitroxot előtte semmilyen nagy mennyiségű koffeint nem vittem be max néha kávét.
Olyan mintha 15 órát aludtam volna:D Amikor megittam a nitroxot:D Jó volt. Ritkán fogok inni, hogy ne szokjak hozzá.
Koszonom a valaszt utolso,megnevettettel.
A szensavasat ki fogom probalni,koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!