Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan kell a testzsir %-ot...

Hogyan kell a testzsir %-ot merni?

Figyelt kérdés
Addig ok, hogy hason, karon es combon es kaliperrel. Hason es karon össze tudom csippenteni a bört ( es a zsirt :( ), de a labamon nem, különösen nem a comb elsö felen es nem allo helyzetben. Amit sikerül összefognom, abban van izom is, es igy joval vastagabb mint pl. a hasamon. ( A labam eleg izmos, a hasamon van több haj, ezert nem hiszem, hogy igy korrekt lenne). Es hogy merik pl. azok akiken tenyleg nincs haj? En keptelen vagyol összefogni az izom felett a bört. :(
2016. márc. 30. 13:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tükörbe nézel és hasonlítod magad egy mintához.
2016. márc. 30. 14:04
 2/14 A kérdező kommentje:

Nem arrol van szo, mas modszerekkel tisztaban vagyok. Meröszalagos meres alapjan kb-ra tudom is, hogy mennyi.

De ha mar van kaliperem es azzal pontosabb, jo lenne ha tudnam hasznalni.

2016. márc. 30. 14:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Annyira bele van buzulva mindenki ebbe a tzs % méregetésbe, de minek azt ők se tudják.
2016. márc. 30. 14:53
 4/14 A kérdező kommentje:

Azert merünk testzsir %-ot, hogy realisabb kepet kapjunk a testünkröl. Mert nem mindegy, hogy az adott testsuly nagy resze zsir vagy izom. Ez uj info neked?

Nem ertem miert nem lehet normalis valaszt adni a kerdesemre. Ha nem tudod, hogyan kell merni, akkor legyszi ne valaszolj.

2016. márc. 30. 14:58
 5/14 anonim ***** válasza:
Minden hülye állandóan ezt méregeti. Ha belenézel a tükörbe és látod, hogy szar a formád, meg 40 kilóval nyomsz fekve akkor mit számít mennyit mérsz tzs-nek? Én azt látom, hogy boldog boldogtalan ezen remeg, ahelyet, hogy inkább azzal foglalkozna mennyivel guggol, vagy húz fel, érdekes ez senkit se foglalkoztat. Belenézek a tükörbe látom kb.-ra mennyi, minek full pontosan kiszámolni, mit tudsz meg ebből komolyan? Minek ?
2016. márc. 30. 15:02
 6/14 A kérdező kommentje:

Elhiszed, hogy nem tudom hany kiloval nyomok fekve? Szerintem amugy 40kg tölem nem lenne rossz. Sem testepitö nem vagyok, sem ferfi. :)) Azert irtam ide a kerdest, mert itt szamitottam valami hasznos valaszra. Pl. hobbifutok nem foglalkoznak annyit a temaval.

Mint emlitettem kb.-ra tudom a %-ot, erdekelt a pontos eredmeny, viszont megakadtam a kaliper hasznalataval. Most pillanatnyilag erdekel, hogy mit csinalok vele rosszul.

Amugy meg tenyleg csak erdekel a tema, es nem szandekozom messzemenö következteteseket levonni belöle. Tudom, hogy kb. mennyit, honnan es hogyan kell fogynom, de attol meg hadd merjem meg a %-ot, ha ez engem erdekel.

Latod teged az erdekel, hogy hany kg-t tudsz fekve nyomni, meg mennyire tetszel magadnak, engem meg ez. Nem ertem miert baj...

2016. márc. 30. 15:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem az érdekel mennyire tetszem magamnak full nem érted miről beszélek. Azt moneom, hogy a tükörből is be tudod lőni hogy ol. 12-15 között van és nem értem minek kell annyira az átlag parasztnak ennél pontosabban tudnia, hogy neki pont 13.547 a tzs-je. Méregessed felőlem, csak meg akartam érteni mi járhat az emberek fejében ilyenkor, mikor még arra sem képesek, hogy legalább a kajájukat egyszer is kimérjék. Általánosságban beszélek, nem kifejezetten rólad.
2016. márc. 30. 15:44
 8/14 A kérdező kommentje:

Nezd, en grammra merem a kajam, pontos dietat követek, bar mint irtam nem vagyok testepito. Nem tudom masok fejeben mi jar, engem egyszerüen erdekel a testem összetetele, viszont nem tudom megmerni, mert senki nem adott a problemamra ertelmes valaszt.

Egyebkent sokan nem tudjak ranezesre megmondani, hamis testkepük van. De ezen kivül pl. nem rossz dolog egy dieta elött kimericskelni, hogy ez vagyok, ez akarok lenni, es ehhez ezt kell tennem.

Ugyhogy ha kepben vagy aruld el nekem lecci, hogy hol a bölcsek köve.

2016. márc. 30. 15:52
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem tudod összefogni sehogysem a combodnál, akkor más módszer kell pl. az elektromos impendenciás, de azt meg otthon nem fogos tudni. Hogy diétázol, ha nem mérsz semmit? Gondolom a kalóriát csak nézed
2016. márc. 30. 16:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Azt irtam grammra merem a kajat, mire gondolsz, hogy nem merek semmit? Ezt most nem ertem...
2016. márc. 30. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!