A bcaa-t bekeverhetem előre?
Figyelt kérdés
Nemfog lebomlani, mint a kreatin? Azért kéne mert egy jó pár kajám ki fog maradni, és akkor azt iszogatnám helyette. (diétába vagyok)2016. márc. 29. 23:40
1/8 Kisboltos válasza:
A kreatin se "bomlik le", a BCAA se fog.
Azzal pedig, hogy kimarad a kaja, és helyette BCAA-t iszol nagyobb hülyeség, minthogy elkezdted ezt a sportot.
A BCAA nem csodaszer, hogy víz helyett is azt kell inni/enni. Olvasgass utána, mire is jó valójában.
2/8 anonim válasza:
Bcaa immunerősítő,segít a regeneralodasban segít de az nem a kaja helyett kell enni/inni
Edzes elott és edze után glutaminnal párosítva,belekeverheted a proteinba is
3/8 A kérdező kommentje:
1-nek: A kreatin egy idő után lebomlik a vízben, sztem inkább te olvass utána. Mivel diétázok, és valószínűleg 6 órán át nemfogok szilárd kajához jutni, ezért gondoltam, hogy bcaa-t innék, hogy legyen némi anti-katabolikus hatás is a szervezetemben arra a 6 órára.
2016. márc. 30. 14:16
4/8 A kérdező kommentje:
És bocsánat, hogy ha valamit nem tudok akkor azt megkérdezem, de tudom te születésed óta mindent tudtál erről a sportról, és profi szinten kezdted...
2016. márc. 30. 14:28
5/8 Kisboltos válasza:
Jól van, akkor csináld úgy, ahogy akarod, hülyegyerek.
Nagyon nem vágod a diétát. Semmit nem fog érni az, hogy BCAA-t kortyolgatsz 6 órán át. Olyan mintha a kocsidba csak olajat töltenél, hogy ne kopjon el a motor.
6/8 A kérdező kommentje:
Oké, és ezt nem lehet rendesen elmondani? Hanem egyből le kell hülyegyerekezni a másikat mert nem tud valamit mi? Nemhogy inkább segítenél, te barom arcú. Komolyan mondom, ha ekkora gyökér vagy akkor minek válaszoltál? Menj haza, ott oltogass másokat te szerencsétlen..
2016. márc. 30. 18:29
7/8 A kérdező kommentje:
Amugy meg nem tudom mi bajod van velem, egy szimpla kérdést tettem fel amit nem tudtam/rosszul tudtam. Nem értem emiatt miért kell egyből ellenségesen viselkedni..
2016. márc. 30. 19:52
8/8 IvyMike válasza:
Mert tele van szteroiddal és nem bír magával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!