Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vélemény erről a fehérjéről?

Vélemény erről a fehérjéről?

Figyelt kérdés

Azzal kezdem hogy azért nem veszek mhn t mert laktózérzékeny vagyok és nem fogok kockáztatni.

[link]

Erről lenne szó, eddig bioteches laktozmenteset vettem ami ugyebar nagyon drága most talaltam ezt mi a véleményetek?

2016. márc. 29. 19:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Scitec 1000% Whey,Jumbo !!
2016. márc. 29. 20:31
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Btrilal Gainer!
2016. márc. 29. 20:31
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megfogadom :D
2016. márc. 29. 21:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megfogadom :D hagyma melle kell?
2016. márc. 29. 21:24
 5/12 Kisboltos ***** válasza:

Ha laktózérzékeny vagy, akkor vegyél marha- vagy tojásfehérjét. Az olcsó, "gagyi" laktózmentes fehérjékben ott van a laktóz, csak adnak hozzá laktázenzimet, hogy meg tud emészteni. A laktózmentes tejjel ugyan ezt csinálják.

Azért drága a BioTech-es mert abból tényleg kivonják, és az a technológia drága.

2016. márc. 29. 21:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Márbocs, de ha viszel be külön laktáz enzimet, vagy olyan a fehérjéd amibe belerakják, akkor miért is kell neked laktózmentes minden áron? Ha meg tudod így emészteni nem mindegy?
2016. márc. 29. 21:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Montypie nem értem mit mondasz. Nem viszek be laktáz enzimet
2016. márc. 29. 22:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Jó megértettem, bocs már késő van. Nekem igazából megfelelő amibe belerakják nem ragaszkodok a ténylegesen laktózmentestől
2016. márc. 29. 22:45
 9/12 A kérdező kommentje:
És összetételben milyen amúgy? Ha most nem a laktóz témát nézzük.
2016. ápr. 19. 16:40
 10/12 anonim válasza:

Montypie

A laktózmentes tej azért laktóz mentes, mert beleteszik a laktáz enzimet (laktóz bontó enzim), es ezáltal az ember bélrendszerének nem kell lebintani a laktózt,laktóz már nem jut a szervezetébe. Ez azért szükséges mert a felnőtt emberek háromnegyede nem rendelkezik laktáz enzimmel. Összefoglalva abban a doboz tejben benne volt a laktóz, csak már a dobozban lebontotta a külön erre a célra beletett enzim.

2016. ápr. 20. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!