Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy susta kúrát hogy vezessek le?

Egy susta kúrát hogy vezessek le?

Figyelt kérdés
Két és fél hónapja megy a kúra még két hétig fogom tolni aztán vezetem le.Napi öt szem metha,és heti egy susta ment.Vettem hcgt és zitát de nem nagyon tudom hogy kéne levezetni.Sok heleny olvastam hogy sok hcgt egyszerre nem szabad beadni mert érzéketlenné válik a here,de valahol meg azt írták hogy muszáj sokat adni hogy visszaáljon.Aki eladta az is azt mondta 5000 egység simán mehet együtt.

2016. márc. 27. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyira eszményi, hogy emberek képesek koxolni úgy hogy fingjuk sincs mit csinálnak.
2016. márc. 27. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az öt szem metha mellé mehet még napi máfél gramm eki, meg fél gramm herka. Látom vetté zitát is, jól tetted, de én inkább a katit meg a ginát javaslom.
2016. márc. 27. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Én meg Kati mellé Jancsit.
2016. márc. 27. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Jól van most már abbahagyom:D.
2016. márc. 27. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
5000 egyseg hcg 7 naponta en clomid, provit is alkalmaznek..
2016. márc. 28. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!