Magyarországon jelenleg hány Cutler GYM van?
Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon a gyúrósok világában nem is fogok otthon lenni csak érdekel igazából. Kathi Béla neve sokszor előkerült nem tudom,hogy ki ő ,de ő a vezetője úgymond ezeknek az edzsőtermeknek ?2016. márc. 23. 15:27
1/11 anonim válasza:
Jaja hat van legalabb 5-6 az biztos de talan meg 10 felett is van
Magyarorszag egyik legjobban felszerelt termei foleg a pesti
2/11 anonim válasza:
Budapest, Debrecen, Nyíregyháza, Sopron, Székesfehérvár, Kaposvár, ennyi.
5/11 anonim válasza:
nem is fogok otthonlenni szerinted az értelmes?csak kérdezem
6/11 A kérdező kommentje:
Hát ha nem érted mit akartam mondani akkor leírom : Nem érdekel a gyúrósok a fitneszesek világa soha nem tenném be a lábamat gyúrni mivel átlag testalkatom van minden nap futok izmokra sosem vágytam jaaa és utolsó kommentelő máskor került és ne kötözködj !!! A többieknek köszönöm a választ PUSZI !!!
2016. márc. 23. 20:18
7/11 anonim válasza:
Amugy minek tetted fel akkor a kérdést, tájékozottabb lettél tőle?
Pusszantás
8/11 anonim válasza:
csak nem értem..tehát te amúgy egy buta gyerek vagy?amikor leírod így, hogy nem is fogok otthon lenni, akkor semmi furcsát nem észlelsz?
9/11 A kérdező kommentje:
igen okosabb lettem (y)
2016. márc. 24. 09:15
10/11 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek,hogy magyar létedre te folyékonyan 1 hibát sem vétesz a francia nyelvben csávó lennél e mert biztos,hogy nem ! Kettős állampolgár vagyok eredeti nyelvem a francia ! Máskor kímélj meg és ne írj !
2016. márc. 24. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!