Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ismertek olyan embert, aki...

Ismertek olyan embert, aki jól néz ki, és naturál?

Figyelt kérdés
nem feltétlen személysesen, az is jó ha sportoló, vagy csak egy insta/fb oldalt linkeltek!

2016. márc. 22. 20:34
1 2 3 4
 31/36 Cortez70 ***** válasza:
Pattints már egy képet magadról 68-as, hadd lássuk mi az fa sza formra. Köszi.
2016. márc. 26. 14:17
 32/36 anonim ***** válasza:
Hát pl.Amy Lee elég jól néz ki és 100% ,hogy naturál
2016. márc. 26. 19:29
 33/36 anonim ***** válasza:
Bocs de meg magamnak sincs kepem, nemhogy idegeneknek posztolgassam. De elarulom hogy csak negyvenes karom van, ugyhogy szerinted biztos sz*rul nezek ki. Szerencsere magamnak kell tetszenem es annak, akit fel akarok szedni. Ha ez megvan, akkor jo testem van. Az nem elet amikor elegedetlen vagy magaddal, csak mokuskerek.eghagyom masnak. :)
2016. márc. 26. 22:19
 34/36 Cortez70 ***** válasza:
Szóval nem vagy izmos, csak nagy volt az arc. Amúgy rendben van, hogy elégedett vagy, elismerem, hogy neked így jobb ,mint nekünk, akik mindig többet akarnak. Csak én rühellem a beképzelt kocsogoket, de ez is az én bajom.:)
2016. márc. 27. 06:18
 35/36 A kérdező kommentje:
kicsit elkanyarodott a téma, de azért ehhez is hozzá szólok: jók a rövidtávú célok, viszont nem szabad megállni ilyen korán... bár nyilván ha akarsz versenyezni, elég ha egészséges vagy és magadnak tetszel, viszont a kérdés az volt, hogy mi a naturál MAX, nem min a naturál "ez már nem olyan szar" forma.
2016. márc. 27. 09:44
 36/36 A kérdező kommentje:
". bár nyilván ha NEM akarsz versenyezni..."
2016. márc. 27. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!