Ismertek olyan embert, aki jól néz ki, és naturál?
Figyelt kérdés
nem feltétlen személysesen, az is jó ha sportoló, vagy csak egy insta/fb oldalt linkeltek!2016. márc. 22. 20:34
12/36 anonim válasza:
Hát egyszer már ezért megkaptam a magamét de furoius pete fizikuma szerintem hozhatí naturálban az ő adottságaival és 5-6 évnyi edzésmúlttal. Nem azt állítom, hogy az életem felraknám rá, hogy ő naturál de a fizikuma hozható. Sose volt igazán száraz, még a 60 napos diétája után sem, az meg, hogy mit lemarketingeltek, hogy ő fogyás mellet izmot is szedett fel, szerintem csak bullshit volt. Szóval szerintem az jó fizikum és hozható csak sok év és nem leszel romszáraz.
14/36 anonim válasza:
15/36 Cortez70 válasza:
Hát nem tudom. Van kép, ahol nem nagy, én is vagyok akkora és van amin azt mondanám, hogy necces,de inkább a cuccosra szavazok. Fene tudja. :)
17/36 anonim válasza:
Jo de tudjátok, hogy a képeken sokat dobnak a filterek, fények stb. Nehogymár ez a fizikum ne legyen hozható:D cortez szerintem te is voltál ennyi izmos még a teszó elött is. Az előtted szólót meg nem is értem, hiszen a jobb oldali képen bedurranva sokkal izmosabbnak látszik mint a bal oldalin.
18/36 A kérdező kommentje:
2016. márc. 22. 22:01
20/36 A kérdező kommentje:
jah, meg rich piana
2016. márc. 22. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!