Hogyan lehet lenyomni egy 5éve edző,110kg-os testépítőt?
73kg vagyok. Erős szeretnék lenni, annyira, hogy meg tudjak szorongatni egy testépítőt, de nem akarok tömegelni, plusz 40kg-ot magamra pakolni, van más módja is az erőnövelésnek hogy le tudjak győzni egy testépítőt?
Mert sajnos, én azt látom, aki gyúr az alapesetben erősebb bárkinél, hiába karatézik valaki, ló..szt nem ér egy 110kg-os "erős" emberrel szemben.
37 kg es pont hogy kompenzalnod kell nem ismered a szavakat se de az most mindegy
Hat eroemelo edzes kell neked de olyan eros sose leszel hogy lenyomd
Kezdjük ott hogy leírod hogy egyáltalán miről van szó. Szkanderezni akarsz vele? Verekedni akarsz vele? Súlyok emelésében/nyomásával akarsz versenyezni vele?
Lehet csak nekem gyenge a szövegértésem de én nem tudtam kideríteni miről is van szó és mikor lesz a "megmérettetés" (mert ugye 1 hét alatt nem fogsz megerősödni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!