Szojaprotein velemenyek?
2. vagyok:
Lehet igazatok van skacok és csak marketingből félek, nem is fogyasztottam szóját 6 éven keresztül. Legyen igazatok, én csak a saját - netről összeállított véleményemet írtam le.
Én magát a kiegészítőt próbálom hanyagolni, de ha már veszek, akkor állatit.
Ha megszorulnék anyagilag, nem vennék kiegészítőt és ennyi. Ettől az edzést nem kell hanyagolni kérdező...
Egyébként MHN-t is tudod fogdosni meg nézegetni boltban, azért az már elég olcsó. Azzal mi a baj?
Egyébként ha nézegetsz egy 3 kilós vödröt, az miért nyugtatja meg a lelked? Kinyitni nem tudod boltban/elemeztetni meg kémcsőbe pakolni szintén nem.
Japán gasztrokultúra alapja a szoja, mégis ott van a legtöbb 1 főre jutó 100 év feletti...
Az íze meg tényleg szar :)
Az étrendemet soha nem alapoznám egy kiegészítőre, nekem a fehérje az pedig tényleg csak kieg, akkor fogyasztom, ha nem fér bele, de fogyasztanék valamit... Nem edzés utáni, meg nem fehérje pótlék, pusztán kényelmi funkciókat tölt be nálam... Sokkal jobban eltölti a pocim a szoja mint a tejsavó.
Corteznek igaza van.
Nekem egy jo baratom komoly dietetikus, es o beszelt le a szojarol az osztrogen miatt. Egyetemen tanulta a taplalkozastudomanyt.
Akkor mar ketten is tanusitjatok.
Egyebkent o regi szakember, ujsagoknak is kozol cikkeket, csak a plusz papir miatt iden majusban allamvizsgazik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!