Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szojaprotein velemenyek?

Szojaprotein velemenyek?

Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 20:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

2. vagyok:

Lehet igazatok van skacok és csak marketingből félek, nem is fogyasztottam szóját 6 éven keresztül. Legyen igazatok, én csak a saját - netről összeállított véleményemet írtam le.

Én magát a kiegészítőt próbálom hanyagolni, de ha már veszek, akkor állatit.

Ha megszorulnék anyagilag, nem vennék kiegészítőt és ennyi. Ettől az edzést nem kell hanyagolni kérdező...

2016. márc. 17. 23:04
 12/28 A kérdező kommentje:
Ez igaz, csak en a taplalkozasommal nem tudnam bevinni a napi feherjeszuksegletem (~170g) ezert vagyok muszaj valamit venni.
2016. márc. 17. 23:08
 13/28 anonim ***** válasza:

Egyébként MHN-t is tudod fogdosni meg nézegetni boltban, azért az már elég olcsó. Azzal mi a baj?

Egyébként ha nézegetsz egy 3 kilós vödröt, az miért nyugtatja meg a lelked? Kinyitni nem tudod boltban/elemeztetni meg kémcsőbe pakolni szintén nem.

2016. márc. 17. 23:23
 14/28 Cortez70 ***** válasza:
Millitarist te totál idióta vagy. Ha kapok olcsón jó minőségű tejsavót, akkor mi a fasnak igyak szarízű szóját,kisgyerek? Nem ártana gondolkodni töki.
2016. márc. 18. 04:47
 15/28 anonim ***** válasza:

Japán gasztrokultúra alapja a szoja, mégis ott van a legtöbb 1 főre jutó 100 év feletti...

Az íze meg tényleg szar :)

Az étrendemet soha nem alapoznám egy kiegészítőre, nekem a fehérje az pedig tényleg csak kieg, akkor fogyasztom, ha nem fér bele, de fogyasztanék valamit... Nem edzés utáni, meg nem fehérje pótlék, pusztán kényelmi funkciókat tölt be nálam... Sokkal jobban eltölti a pocim a szoja mint a tejsavó.

2016. márc. 18. 06:30
 16/28 Cortez70 ***** válasza:
Nem szóján élnek a japcsik sem. Sokkal több halat és zöldséget esznek. Amúgy meg elég ványadtak, se izom, se szőr, kis cerka. De egyétek az ösztrogénes szart nyugodtan.
2016. márc. 18. 06:37
 17/28 anonim ***** válasza:

Corteznek igaza van.

Nekem egy jo baratom komoly dietetikus, es o beszelt le a szojarol az osztrogen miatt. Egyetemen tanulta a taplalkozastudomanyt.

2016. márc. 18. 07:52
 18/28 Cortez70 ***** válasza:
Én is ott tanultam. Élelmiszermérnök vagyok.
2016. márc. 18. 08:07
 19/28 anonim ***** válasza:
Szoja-izoflavonok hasonló szerlezettel rendelkeznek mint az ösztrogén, de nem ösztrogén... Lehet, hogy a dietetikus barátod meg Cortez bácsi 10-15-20 évvel ezelőtt azt tanultátok, hogy ösztrogén... Én meg azt tanultam asztalos suliban, hogy az akác szemét bútorgyártásra alkalmatlan... Mindkettő elavult nézet, a szojáról már rég tudjuk, hogy nem emeli az ösztrogén szintet, csak a whey lobbi ezt erőlteti, az akác meg jelenleg az egyik legdivatosabb fa a bútorgyártásban...
2016. márc. 18. 08:21
 20/28 anonim ***** válasza:

Akkor mar ketten is tanusitjatok.

Egyebkent o regi szakember, ujsagoknak is kozol cikkeket, csak a plusz papir miatt iden majusban allamvizsgazik.

2016. márc. 18. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!