Elrontottam a gyomrom! Mit tegyek? Sürgős!
Na szóval már kb 5 hónapja ugyanazokat eszem mindennap. Sajnos csak így tudom megoldani, hogy bevigyem a kaját.
Már hónapok óta hányingerem van mindennap. Főleg reggel van hányingerem. De pl. délután elkezdem enni a rizst egyből bekavar a hányinger. Régebben talán 20 perc kellet, hogy megegyek 150-200g rizst, most meg 2 óra alatt is alig, mert majd minden kanálnál elkezd a szemem így kicsit vibrálni mintha nem kívánnám és majd kihányom. Így vagyok ezzel a zabnál is és mindennél.. Csak pl. ma ettem egy pizzát, azt betudtam zabálni egyszerűen. Félek, hogy e-miatt nem fogok tudni foglalkozni a testépítéssel, pedig ez az álmom, ezzel szeretnék foglalkozni. Ha nem lenne hányingerem annyit ennék, amennyi csak belém fér, de így megvagyok ijedve nagyon. Van valami gyógyszer erre vagy valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!