Zyzz formája mennyi cucc?
Nem kell a vannak nála jobb "testépítők"(ezt direkt raktam zarojelbe nehogy vitat inditsak)
Szval engem inspiral a faszi,tisztaban vagyok a buli pia koksz "drog"(drogban nemvagyok biztos) eletmodjaval,ennek ellenére egy egyéniség volt szerintem
Szval pontos adatokra lennek kivancsi
8.-nak
Tudod a generáció változik,ettől függetlenül arnold is nagy példaképem.
Viszont a hideg kiráz amikor a 50 kilós gyerekek feszitenek fb-n es kiirjak h my inspiration meg ilyenek.
A mai fiatalok gyorsan akarnak sokat,van 1 ismerosom aki meselte h haverja danbolt szedett,naposimot,meg egyéb szarokat...én vettem a fáradtságot és leültem a netre,olvasgattam,gyk-t néztem hogy mindennel tisztában legyek.
Bocs,kicsit eltértem a témától
Gazdag szülők elkényeztetett páwa fiúcskája volt, aki a szülei pénzén izmosodott meg. Ez a "nem érdekel semmi, úgy élek, ahogy akarok" a tizenéves, szülei által eltartott yolo-swag fiúkákra jellemző. De eleve, ez nem a saját egyéniségük, hanem egy felvett divat. Zyzz is csak azért gyúrta ki magát, mert úgymond "menő" dolog izmosnak lenni és feszengeni, máskülönben nem csinálta volna.
Szerintem ártalmas, mert nyilvánosságot kapott és rossz irányba terelte a fiatalok értékrendjét. Gyúrd ki magad és mutogasd magad 0-24, nehogy valaki lemaradjon arról, hogy te kigyúrt vagy, erre tanít.
Mi új dolgot hozott létre? Ezer másik ilyen lenyalthajú, nonfitetkós gyerek létezett már előtte is. Csak ő bekoxolva kigyúrta magát, hogy tudjon mire nagyképű lenni, de még ebből sem ő volt az első, csak ős elkezdett parádézni a youtube-n, figyelmet kapott és bekerült a köztudatba. Egy öntelt egoista majom volt, semmi több.
Ha naturalban edzel ~3 éve, még 2 szezon normális koxal és megvan. Nem volt ő olyan nagy, az ő életmódjával meg nem volt nehéz alacsonyan tartani a testzsírt.
Én sem értem miért tekint rá bárki is példaképként. Nem tartom sportembernek, nem tisztelte sem a sportot, sem a doppingot, sem önmagát. Edzett, koxolt, ivott, drogozott, bulizott, nem aludt, meg is lett az eredménye. Ti meg pont ezért néztek fel rá? Nekem kellemetlen, komolyan. Tény, hogy minden testépítő koxol. Tény, hogy a fiatalok nagy része 20-25 éves koráig iszik mint a gödény. Tény, hogy nagyon sokan kábszereznek a hétvégi dijódisumban, többen mint gondolnád. Tény, hogy a társadalom többi tagja, egyenként mindet elítéli. Ez a csávó meg sem adta magának az esélyt arra hogy megkomolyodjon, mind a hármat csinálta egyszerre plusz edzett is ami fizikailag elég megterhelő a szervezetnek. Biztosan voltak problémái az alvással is ilyen életmód mellett.
Nem fér a fejembe, hogy ő példakép legyen bárkinek is. A legsuttyóbb danabolos kancigánynak is van annyi esze, hogy ha koxol nem issza le seggrészegre magát minden hétvégén. Neki ennyi se volt... :D
14. Halottról miért ne lehetne mondani rosszat,Hitlerről akkor senki se mondott még soha senki semmi rosszat csak a fél világ a II. Antikrisztusnak hívja.
Ennyit az offról.
Zyzzről meg annyit hogy a 15-18 éveseknek jó hogy új műfajt teremtett a hogyan öld meg magad 3 év alatt jókedvvel életével mert ők nem ismernek mást aki az elmúlt 15 évbe megtette volna ezt, de ezen kívül semmit nem hozott se a testépítőtársadalomba se a világba,buta felelőtlen kölyök volt,mert férfinak nem lehetett nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!