Zyzz formája mennyi cucc?
Nem kell a vannak nála jobb "testépítők"(ezt direkt raktam zarojelbe nehogy vitat inditsak)
Szval engem inspiral a faszi,tisztaban vagyok a buli pia koksz "drog"(drogban nemvagyok biztos) eletmodjaval,ennek ellenére egy egyéniség volt szerintem
Szval pontos adatokra lennek kivancsi
Hogy inspirálhat bárkit ez az emós fejű díszratyi?
Pontos adatokat szerintem még az "egyéniség" sem tudott, de persze majd pont mi fogjuk tudni a bolygó másik feléről.
Rengeteg cucc, mármint neki.
Én csak annyit tudok róla, hogy meghalt a cucctól + Pumpedarc példaképe. Mi az ami motivál benne? (Nem vitát akarok, csak tényleg érdekel.)
Engem Bud Spencer motivál evésnél, a zabálós jelenetekkel. Meg alváshoz is jó.
Bud spencer,😂 nagyarc xd minden filmjet megneztem
Na de h temanal maradjunk
Szulinapomon halt meg (aug 5)
En is elegge vekony vagyok (180 cm,60 kg)
Azokat a fajta nezeket szeretem mint ő
Ettöl fuggetlenul nem alnek le.cuccolni csak mert budos a munka..
montypie pedig jo valaszokat irsz...de masnak is lehet velemeny ha szerinted nem volt egyeniseg akkor nem.Mindenkinek megvan a joga mashogy gondolkodni.
Ha jól tudom, 2-2,5 év edzés után kezdték el a haverokkal nyomni a cuccot, aztán ugye még 1,5-2 évet edzett, ennyit tudok neked mondani sajnos, nem értek a cuccoláshoz.
Engem is inspirál(t) és, ha rossz kedvem van, akkor megnézek róla pár videót és máris jobb. Nyugodtan lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!