Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elszokott menni néha az...

Elszokott menni néha az egótok a teremben? (aminek nem kéne)

Figyelt kérdés

Őszintén!!

Napi új story:

Egy gyerek(cigány és full idióta:D) a teremben az edzőtársammal elkezdett beszélgetni (aki 6 éve van a "sport ágban") (azért idézőjeles mert én mindig is azt tartok testépítőnek aki már komolyabb versenyen is indult) és egyszer csak a cigány gyerek megkérdezte, hogy tud-e valami okosságot?

Az edzőtársam mondta, hogy igen persze adj 5000 forintot és holnap hozom is. Na most (ezen akkorát röhögtem bszki:DDD) vett egy mega daily one plust:DD.

És akkor másnap adta is oda neki na most azt javasolta neki:DD, hogy óvatosan szedd olyan heti 3x pl hétfő szerda péntek és minden kaja előtt 1 kapszula. Na most ott kaja előtt bevette és olyan bűntudata lett az idiótának bszki, hogy sírtunk a röhögéstől kint már:DD

Na mind1 szóval legalább hogyha akárkitől kérnek cuccot és akarnak trollkodni akkor vegyenek egy doboz vitamint;)

De a legjobb hogyha ott hagyod a fszba hogyha kér valamit.

A kérdés legyen a lényeg.

2016. márc. 14. 23:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hanyagold már ezeket a fárasztó vicceidet.
2016. márc. 15. 12:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Leszámítva a kamu sztoridat,mi is a kérdés lényege? Hogy beszólogatunk-e a teremben másnak,vagy,hogy összesz.rjuk magunkat a súly alatt,csakhogy mások lássák milyen erősek vagyunk?
2016. márc. 15. 13:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen utsó.
2016. márc. 15. 13:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Én ezt tudatosan kerülöm,mert tudom milyen gáz.A feszültséget pl.levezetem a súlyokkal,de nem menőzöm vele.De termen kívül sem feszengek vagy ilyesmi,a feltűnő izompólót sem szeretem.
2016. márc. 15. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!