Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » BiotechUSA Carbox és Nitro...

BiotechUSA Carbox és Nitro Pure Whey megfelelő étrend mellett mennyire alkalmas tömegnövelésre?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen hízó vagyok, minden előírt testépítő étrendnek a háromszorosát eszem szinte, és összeeszek minden mást ezen kívül, még ígyse hízok, amikor Jumbo Professionalt szedtem, akkor volt valami eredménye, de az se sok, most Carbox-ot és Nitro Pure Whey-t vennék, de nem tudom, nem-e Jumbo-t kéne, csak itt állandóan kritizálja minden nagyokos, hogy ilyen cukor olyan, pénzlehúzás, amikor sokkal olcsóbban kijön, akárhogy számolom, mint az előbbi kettő kombináció, és sok olyan aminosavat tartalmaz,amely bizonyítottan egészséges és jót tesz a szervezetnek, szóval nem értem ezt a nagy "szakértői" kritizálást. Most akkor mit vegyek?

2016. márc. 7. 13:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ok, nem vitatkozok, ha nem hiszed el, hogy többet eszek, mint kell, akkor oké. Amúgy köszi a választ, de még meggondolom, a kreatin az amúgy nem ártana szerintem, és többen ajánlották.
2016. márc. 7. 16:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Miota tolod ezt az etrendet? Mert 10kg izmot felszedni a tiednel jobb genetikaval is 2 ev. Szoval ne csodalkozz ha nem sikerult 2 het alatt. Ha jovo ilyenkor is 65kg vagy akkor irj ide addig meg nyomjad az edzest es ne picsogj mint egy kislany.
2016. márc. 7. 20:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Akkor az idióták kedvéért nem szintiszta izmot, hanem 10 kg-ot szednek fel. Amúgy több mint egy eve edzek, de mostmar nem kell válaszolni, mert rájöttem, hog itt mindenki hülye, az is aki szakértőnek tartja magát, haveri körben jobb tanacssokat kapok. Köszönöm a normlis választ, mar amennyi golt, mert nem volt sok, de azt koszi, kioktatás nem kell. Ennyi volt, nem kell több válasz. Amúgy nehezen hizo haverom a jumbotol néhány hónap alatt felszedett tíz kg-ot.
2016. márc. 7. 21:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyszer merd le szarazon egy napi rizs adagodat aztan szamold ki belole, hogy mennyi CH-t ettel. Nagy pofara eses lesz belole mikor kiderul, hogy nemhogy haromszorosat nem eszed meg egy testepito etrendnek hanem a felet sem.
2016. márc. 7. 21:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor nyomjad a haveroddal a jumbót és szedjetek fel néhány hónap alatt pici izmot és sok zsírt/vízt. Királyak vagytok! VÖRÖS ZOLIIIII RED ROCK CUTLER GOLD
2016. márc. 7. 21:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a megszállott nagy testépítők felfogásával tényleg baj van, ha nem értik, hogy nem kell több válasz, és hogy nem színtiszta izmot, hanem tömeget akarok felszedni, azt se bánom ha nagyrészt zsír, csak kicsit nagyobb súlyt felszedjek. Ennyi volt, most már csak megérti mindenki, hogy erre a kérdésre nincs szükség több válaszra.
2016. márc. 8. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!