Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mik a legviccesebb, leggázabb...

Mik a legviccesebb, leggázabb aranyköpések amikkel találkoztatok?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy mire számítsak még. Mi nem volt? :D

Kezdem én. Régi eset:

"Szalonnát meg táposzsák cipeléstől leszel erős, nem ezektől a súlyoktól."

"Te edzőterembe jársz? Akkor van pénzed."

Heti sztori:

Szerdán edzettem vádlira

és egy

ujjatlan felsőmben voltam. Mögöttem két vézna 15 éves srác lórúgást csinált a gépen

Csak ennyit hallottam, amikor elkezdtem nyomni:

- pff 55 kilóval csinálja. Én meg sem bírom mozdítani. Mikor leszek én akkora?

- áhh, majd tönkremegy. Az ilyenek abbahagyják a fehérjét, aztán összeesnek. Azok az izmok porból vannak.

2016. márc. 5. 13:43
1 2
 11/12 Kerze ***** válasza:

JA Bence nyilván így felkiáltva beszóltál egy 35-40éves csávónak

nyilván.

Amúgy meg eddig a legviccesebb az az volt, hogy egy szrác mondta hogy mindig egyem meg a levest főleg a hús levest, mert ott a húsból kifő az összes fehérje és benne lesz a levesben.

Ja meg van olyan tömegnövelő amibe szteroidok vannak (ezek a drágábbak).

2016. márc. 6. 21:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Versenyző fazon, aki ésszel csinálja a doppingolást, van szakemberek által biztosított kontroll meg stb. kimegy a teremből erre az egyik srác mondta nekem, hogy ez a versenyző szét van kokszolva és tönkreteszi magát, majd 2 perc múlva arról beszélt, hogy az ő előző barátnője 15 évesen fogamzásgátlót szedett kontroll nélkül és majdnem meddő lett, májgyulladást is kapott.
2016. márc. 6. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!