Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti tömegeléskor milyen kajákka...

Ti tömegeléskor milyen kajákkal tankoljátok fel a hűtőt/kamrát?

Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 19:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bocs, megint én. A mascarpone is sajt, csak nekem a sajt rendes keménysajtot jelent, nem ezt az uht tej ízű fehér izét, amit nem is tudom, mire lehet használni sajttortán kívül. Bár palacsintának is elég érdekes és tortakrémbe is elmegy, bár az íze nem az igazi, de szálkásításkor vigyáznom kell a tortakrémmel, nem tehetek bele özön diót, pedig az az igazi. De inkább kihagyom a mascarponét akkor is.
2016. márc. 4. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Túró, tojás, zab, csirke, hal, disznó, rizs.
2016. márc. 4. 20:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Túró, joghurt, rizs, zab, teljes kiőrlésű tészta mindig van.

Legalább egy fajta hús is akad fagyón (csirke, marha, hal nagyritkán pulyka, de annak a szagát nem bírom)

Zöldség is, mikor mi. Ha flancolni akarok, akkor beszerzek valami szokatlanabbat, és főzök abból (cékla, édesburgonya, lazac, vadhús)

2016. márc. 4. 21:01
 14/14 anonim ***** válasza:
A cékla nekem olcsó téli zöldség, nem flanc. Bár poénosan néz ki, az tény. S még mindig nem csináltam vele rizst, pedig az látványos lenne...
2016. márc. 4. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!