Igaz hogy a fehérjepor és egyéb tápkiegészítők veszélyesek?
Srácok, megint leragadtatok a fehérjénél, mint mindig.
Oké, ezt lehet kimagyarázni könnyen, még a tyúkeszűek számára is. De minden ilyen kérdés csak részben irányul a fehérjére. Sok minden mást is bekapkodtok azért mellé nem? Vitaminok, kiegészítők stb stb. Tehát ne korlátozzátok a kérdést a legkönnyebben kimagyarázható anyagra;)
"Amikor nem tudnak mit reagálni, egyszerűbb duzzogni kattintani egyet. :)"
Már reagáltam, csak nem folyok be nevetséges veszekedésekbe. Bence haveroddal jól megértitek egymást, menjetek verjétek egymás szájába a fehérjét.
Azért a mekis kaját idekeverni elég beteges :D
Végülis csak annyira műanyag, hogy 2 perc a szavatossági ideje, utána ki kell(ene) dobni az előírások szerint a burgereket. Vagy megenni. Persze senki nem dob ki semmit, jó az :D
Dolgoztam mekiben, nem véletlenül olyan vékonyak az alkalmazottak, pedig korlátlan mennyiségben ehetnek meg bármit ott. :D
Nem az eljárás a lényeg, hanem az, hogy vannak tápanyagok amikből ennyi kell, vannak amikből annyi. fehérje, szénhidrát, vitaminok(mondjátok már meg, hogy szerintetek a szervezet hogy fogja eldönteni egy vitaminról,hogy az most mesterséges-e vagy sem? :) ).
Ízületvédők. Cápaporc kivonat. Esetleg vadászhatsz cápára érte a Balatonban, egyébként meg elég jól jön.
a többi meg csak humbug, egy csomó gyógynövénykivonatot összeborítanak és tádáá, kész az új anabolikus akármi.
De azért egészségtelennek titulálni ezeket elég durva. :D
A chemtrailsben is hisztek? Pontosan ugyanilyen tudományos megközelítés kell a fehérjék utálatához.
Szerintem senki ne szedjen olyan dolgot, amit károsnak tart. Én eszem fehérjét, mert szerintem nem káros.
Több marad nekem és legalább van még egy szűrőm, amivel kiszűröm a tudatlanokat. Tudom,hogyha ördögtől valónak tartod a táplálékkiegészítőket, akkor biológiából, táplálkozástudományból nem téged foglak megkérdezni. De azt is tudom, hogyha ezekhez nem értesz, akkor valószínűleg össze-vissza eszel, amiből hamarabbi fizikai leépülésben lesz részed ezért a baráti körömbe, főleg üzlettársnak nem szívesen vennélek magam mellé ha már elmúltál 45 éves. Viszont szívesen adnék el neked biztosítást, ugyanis több lesz a törlesztőd, mint egy egészségesnek. Na de térjünk vissza...
Mert nem kell tápkieget szedni az egészséghez, de aki egészségesen akar élni, annak előbb-utóbb utána kell olvasnia a témának a broscience szintjén túl is.
A fehérje a legáltalánosabb. Mi van ezen felül? Szénhidrátok. Itt esetleg a magas cukor tartalmúakat lehet fikázni, de még egy adag tömegnövelő is egészségesebbnek számít, mint egy átlagos ember kajálása. Vitaminok. A vitaminokat egészségtelennek beállítani vicc. Ezek a legjellemzőbbek, mikre gondoltál "stb" címszó alatt? Meg lehet cáfolni akármelyiket, ha ugyanazt a gondolatmenetet követjük, mint az előző kommentemben. A fogyasztókra jellemző, hogy egészségügyi problémáik lennének a tápkiegektől? Nem.
Nem reagáltál semmire. Egy-két megjegyzés arra, hogy le lettél támadva + ide írtál valami pszichológiai bullshitet, hogy okosabbnak tűnj, a végén meg megejtettél még egy beszólást, de az álláspontodat nem tudtad megvédeni. Hallottál valamit, oszt elhitted, mert el akartad hinni. Ez nem egy nevetséges veszekedés, mert sokan értelmes dolgokat reagáltak és jó érveket hoztak fel. Rajtad a sor, hogy reagálj, kiírom, hogy mikre kellene.
- Hol hallottad/olvastad, hogy a táplálékkiegészítők veszélyesek? Az írott forrásokra hivatkozást.
- Miből gondolod, hogy tényleg veszélyesek? Azt írtad, látod, hogy nem egészséges. Kiken és miből látod, hogy nem az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!