+1 Pont a Mardekárnak!
Senki sem azt írta, hogy csatorna pucolás után megy terembe.
A jelen lévők a tetüket formálni járnak a terembe, hobbi vagy komolyabb szinten. Ehhez a csinatos Olasz susogós sem visz közelebb :)
Ellenben valószínű mind ismerjük az igazán fontos edzőtermi "etikákat", amibe számunkra nem top hármas a Gucci tísört.
Bocsi a sarkításért :)
Azt nem tudom, neked jó-e, a divat engem nem érdekel, de egy ilyenben megégnék. Terembe nem járok, itthon edzés előtt gondosan nem fűtök, sőt lehetőleg szellőztetek (ha fűtök, akkor néha 19 fok is van), ujjatlan póló+térdgatya (fekete és csinos, de dance felirattal és szívecskével... na mindegy, úgyse látja senki, kényelmes, nem lépek rá, mint a túl hosszú itthoni gatyáimra - alacsony vagyok)...
Terembe se öltöznék ki.
Kinek mi fontos.
Edzőcucc = amit az utcára hordtam régen, csak lepusztult.
minek külön edzőcucc? Úgyis tönkremegy.
Ha kis vidéki terembe mész, ott (sem) fog érdekelni senkit, mi van rajtad. Nézd meg a többieket, szerintem ők sem viszik majd túlzásba az öltözködést.
De nem is ez a lényeg, edzeni mész oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!