Edzés közbeni aminosav bevitel?
Figyelt kérdés
Szóval ezt hogyan szokták csinálni?Megcsinálják a turmixot és azt iszogatják edzés közben vagy random pl az edzés közepén lehúzzák az egészet?2016. febr. 28. 21:59
1/8 anonim válasza:
10 gramm BCAA, én meginnám edzés közben.
2/8 anonim válasza:
Nagyon hasznos válasz, béka. :)
A kérdés az volt, hogy edzés közben hogyan igya meg, kortyolgatva vagy egyszerre.
Semmi jelentősége nincs, ahogy neked jobban tetszik (amúgy is teljesen fölösleges szabad aminosavakra költeni hobbi szinten).
4/8 anonim válasza:
Én mikor ittam belement 1 liter vízbe, az edzés alatt elfogyott szépen és kész
5/8 anonim válasza:
Én edzés előtt szoktam a BCAA + glutamin kombót lehúzni húzóra. Kb. 30 perc amíg érezhető lesz.
Edzés közben nem bírom az édeset, csak a vizet.
6/8 anonim válasza:
Érezhető lesz? Mi a fenét érzel tőle?
7/8 anonim válasza:
Én sokkal jobban bírom az edzést (mind intenzitásban mind erőben) a glutamintól. Na persze nem csodára kell gondolni, de érezhető a különbség pl. egy lábedzésnél.
8/8 anonim válasza:
Szia.
Ez attól is függ mennyit edzel. Például egy 45-50 perces edzésen én feleslegesnek gondolnám az aminósav bevitelt.
Ha van tegyük fel egy 2 órás lábedzésed, na ott már fáluton bedönteni 10gramm BCAA+10gramm Glutamint akár érdemes is lehet.
Edzés előtt inkább Beta alanint és Arginint fogyasztanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!