Nem bunkóság mindenhova magammal vinnem a kaját? Ti hogyan oldjátok meg az ilyen helyzeteket?
De ez nagyon nagy bunkóság, főleg rokonoknál.
Tőlem gyakran megkérdezik mit szeretnék enni, elmondanám nekik. Ha ez nem lehetséges, akkor lemondanám az ilyen vendégségeket és csak simán látogatóba mennék, de szólnék, hogy nem tudok velük enni.
Max ha valakinek verseny diétája van.
De amúgy meg nem múlik rajta semmi se.
--gömb--
Ha olyan a kaja, hogy nem okoz gondot, akkor megeszem, de ha olyannal kínálnak meg amit nem birok, akkor megmondom hogy abból nem eszek, mert nem viszi a gyomrom, ennyi.
Mondjuk én a múlt században voltam utoljára vendégségben, az szokott előfordulni hogy ahol dolgozok ott megkinalnak ebéddel pl.
Attól függ. Szerintem nem bunkóság nem megenni azt, ami nem passzol az életmódodba, nem szereted, nem kívánod, sőt lehet, hogy rosszul is leszel tőle, mert nagyon elszoktál tőle.
Én megteszem, amit tudok, de van határ. Csak azért nem tolom el a napomat, hogy illedelmes legyek, miközben szeretném a saját, nekem való, finom ételeimet enni... Szerintem az embernek joga van megválasztani, hogy mit eszik. Mentem már cukrászdába a kórusos lányokkal, vizet ittam :) Egyesek beszóltak, de az biztos meghat...
Én mindig viszek ételt, ha hosszabban elmegyek itthonról, de nem vagyok nagyon-nagyon merev. De tényleg nem értem, miért lenne valaki attól boldog, hogy én olyat nyomok le a torkomon, amit nem akarok s ami enervál. Nem azért eszem úgy, ahogy, mert valaki azt mondta, hanem mert kitapasztaltam, hogy nekem így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!