Hogyan tudnám a combon és a fenekem feszesíteni/erősíteni?
Figyelt kérdés
Fiú/15. A combom az még elmegy, (ettől még szeretném ha feszesebb lenne) de a fenekem az nagyon "löttyedt". Kérlek segítsetek mit kellene csinálnom, heti hányszor és mennyit. Köszi!2016. febr. 21. 15:34
2/9 Cortez70 válasza:
Súlyzós guggolás, kitörés, stb. De a nők szoktak feszesedést írni.
3/9 anonim válasza:
Ahogy írják, de nem ártana teljes testre edzeni.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy a nők/lányok szokták csinálni :D De hát na.. ahogy írtam lötyög pl futás közbe, ez engem annyira zavar, elveszi az önbizalmam.. :( Jelenleg "diétázok". Köszi a válaszokat, de jöhetnek még tanácsok! :)
2016. febr. 21. 16:53
5/9 anonim válasza:
Ha lötyög, akkor vagy nagyon vékony vagy, vagy hirtelen fogytál sokat. Az edzés mellett az étrendet is rendbe kellene tenni. Miket eszel?
6/9 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom hogy vékonynak számítok, de biztos nem, 183 cm és kb 70 kiló vagyok, szóval átlagos szerintem. Hát.. nem hírtelen fogytam hanem hírtelen megnőttem, lehet emiatt van nemtudom. Hát mikor hogy, délelőtt 2 zsemlét (vajjal, sonkával, esetleg néha sajtal) délbe ugye változó, délután ha éhes vagyok akkor egy szendvics, attól ügg mi van itthon, vacsorára is változó. Hogyha van itthon joghurt akkor abból biztos hogy eszek egyet :) Kalóriabázison számolom már majdnem egy hete a kalóriákat (2500 kcal/nap az ideális (heti 2-3 órat sportolok azért ennyi)). Igen mostmár tényleg ideje lenne elkezdenem gyúrni is, már voltam kipróbálni a "gym"-et, de még bérletem nincs, de remélem hamarosan lesz. :)
2016. febr. 21. 18:52
8/9 A kérdező kommentje:
Persze így tényleg annak számítanék, de nagyon rámférne az erősítés mindenemre :) Köszönöm a válaszokat! :D
2016. febr. 21. 20:05
9/9 Cortez70 válasza:
Nincs mit, meg olvasd el a sárga kapszula című kis könyvet. Google: sárga kapszula pdf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!