Baj ha kihagyom a tárogatást a melledzésről?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a vállam kegyetlenül kattog tárogatásnál még nagyon alacsony súlynál is és ezért kihagynám. Jelenlegi mell edzésem: Nyomás ferdepadon egykezesekkel x3, nyomás vízszintes padon egykezesekkel x3, nyomás mellnyomó gépen x3, áthúzás x3. Még a gépes tárogatás(ahol hajlítva van a kezünk) úgy ahogy megy de nem szeretném erőltetni. Ez így ilyen?2016. febr. 18. 16:59
1/5 anonim válasza:
Én is ki szoktam hagyni,nem szeretem.Már hónapok óta nem csinálom,nem tapasztalok semmi nagatívumot.Sőt,sokkal jobb így.
2/5 anonim válasza:
Az izomnak elég alacsony az IQ-ja. Nem tudja, milyen gyakorlatot végzel, csak azt érzi, milyen irányú, és erejű a terhelés. Ha ezt megkapja, teljesen mindegy, milyen gyakorlattal.
3/5 anonim válasza:
Minden gyakorlatot ki lehet hagyni, egy tárogatást főleg.
4/5 anonim válasza:
amúgyis jó szar az edzésterved, ha a mrO-ra készülsz, akkor bocs...
A nyomások rendben vannak, egy edzésen öt, hat munkasorozat, és még egy gyakorlatot hozzácsaphatsz igény szerint. ha tricepszezel is aznap, akkor mondjuk tolódzkodást, csinálhatsz áthúzást (szerintem amúgy szar gyakorlat, de van aki szereti)
5/5 anonim válasza:
folytatom, mert véletlenül elment :D
amúgy valószínűleg a peck deck géptől szaródik el a vállad... ez a gépes tárogatás, ahol hajlítva van a kezed. Nos, ez szétnyírja a szalagokat a válladban elég rendesen. sose hajlítsd be benne a kezedet, hanem nyújdsd ki az alkarodat, mintha tapsolni akarnál. és koncentrálj arra, hogy a könyökeid összeérjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!