Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi ételt képes feldolgozni...

Mennyi ételt képes feldolgozni a szervezet?

Figyelt kérdés
Az ilyen warriors diet meg hasonlók alapján el kezdtem gondolkodni, ha mondjuk valaki megeszik egy evésre 3000-4000 kcal-t azt mind fel is tudja dolgozni a szervezet, vagy egy része emésztetlenül kárba megy?
2016. febr. 17. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez még nem sok étel. Amikor valaki betol 15-20 ezret egyszerre, az tuti nem tud felszívódni, de 3000 kcal az nem sok. Nyilván van, akinek ennyi kell s ennyit eszik a napi egy étkezésére. Sosem hallottam, hogy napi egy evésnél lenne efféle gond. Sajna saját tapasztalatokkal nem szolgálhatok, mert én még 3000-nél is kevesebbet eszem egyszerre, ráadásul egy nagy és egy kisebb étkezésem van.
2016. febr. 17. 16:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert volt kajám 9:00 12:00 15:00 kor, viszont 4kor kb megettem 3000 kalóriányi almás lepényt :DD, és nem tudom, hogy a nap folyamán még egyek-e húst, felszívódik-e vagy csak majd 9 fele túrót.
2016. febr. 17. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Húst ehetsz nyugodtan, felszívódik, mivel az almás lepényben nincs fehérje, ezért azt nem vittél bel Egyszerre sok fehérje értelmetlen, de hogy mennyi, vita tárgya, egyéni, plusz nem mindegy az sem mikor (pl edzés után) vagy hogy naturál-e valaki. Az almás lepénnyel az a baj sok a cukor, ch és az zsírként raktározódik, főleg ennyi egyszerre.
2016. febr. 17. 17:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó az elhízástól nem félek, diákmunkásként biciklis futár vagyok, ma is elpörrent majdnem 120km.
2016. febr. 17. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!