Tényleg igaz, hogy sok ember csak telefonozni, meg a helyet foglalni mennek le a terembe?
Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 09:21
1/4 anonim válasza:
En meg nem lattam olyant,hogy valaki csak telrfonozni megy,csak olyant,hogy pihenoben telefonozik.
En speciel minden gyakorlat vegen 10masodpercig hasznalom,felirom a sikerult ismetlest,gyakorlatokat stb.ugymond edzesnaplot vezetek.
2/4 anonim válasza:
Nem, csak ugyan az van mint mindenhol, mai gyökér világ: ülök a buszon, sétálok, túrázok... szelfi, facebook, ugyan ezt csinálják a teremben is.
3/4 anonim válasza:
Nem,csak vannak,akik viszik a telefont is,és dumálnak rajta két sorozat között.Nekem furcsa,hogy ha valaki komolyan veszi az edzést,miért nem lehet egy órára leszakadni a telefonról.Mindegy az ő dolguk.Helyfoglalós emberek is vannak néha,engem az idegesít,amikor pl.valaki egykezessel bicepszezik,aztán átmegy a fekve nyomó padhoz,és ott is lenyom pár sorozatot,szóval ide-oda rohangál,én meg közben csak szeretnék normálisan edzeni mellre.
4/4 anonim válasza:
Pont ma történt hogy egy lány egész végig nyomta a telefont majd később vettem észre hogy fényképezgetett engem míg fekve nyomtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!