Gyomor- és emésztési panaszok?
19 éves vagyok, focizok, mellette végzek súlyzós edzést. "Érzésre" tömegelek, ami azt jelenti, hogy nincs kiszámolt étrendem, de a fehérjére figyelek, hogy meg legyen a napi 2g/kg, illetve kerülöm a finomított szénhidrátokat, telített zsírokat.
Ezeket eszem: hús (disznó, csirke, pulyka), rizs, salátaköret, zabpehely, tojás, túró.
Mostanában azonban nagyon puffadok, feszít a gyomrom, pedig 2-3 óránként eszek. Talán a zöldséget egy kicsit elhanyagoltam. Fociban ez nagyon idegesítő, lötyög a gyomrom, alig bírok futni, hányingerem van.
Valaki tapasztalt hasonlót tömegelésnél?
Én is utolsó heteket rúgom a tömegeléssel, hasonlóak a tünetek, puffadok, feszül a hasam, naponta 5-6x megyek sza_ni, idegesítő. :D 5-6g ch/testsúlykg-on vagyok. Engem a rizs puffaszt a legjobban, ha tésztás napot tartok, másnap kb. semmi bajom.
A zöldség is tud enyhíteni a dolgokon. Valamint ilyenkor is magasan kell tartani a víz bevitelt, mint diéta végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!