Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igaz, hogy ha csak kis súlyokk...

Igaz, hogy ha csak kis súlyokkal edzünk, akkor az többet árt, mint használ?

Figyelt kérdés

Youtube-on olvastam egy kommentben, hogy ha kis súlyokat emelünk, az csak izomtömeg-vesztéshez vezet.

Én mindig is 2-3 kg-os súlyzókat használtam, és nem is tervezek nehezebbet beszerezni.

2016. febr. 14. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell ám mindenkinek mindent elhinni:)
2016. febr. 14. 14:34
 2/6 Cortez70 ***** válasza:
Semmit nem fogsz fejlődni nokedli súlyzókkal. Ennyi csak a hátránya, de a te dolgod, hogy mit teszel.
2016. febr. 14. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem árt semmit, de fejlődni sem fogsz tőle.
2016. febr. 14. 14:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig huzamosabb ideig nagy súlyokkal edzettél, aztán áttérsz kis súlyokra, akkor az árthat, mert az izmaid nem kapják meg azt a terhelést, mint eddig és elkezdenek lebomlani.
2016. febr. 14. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Van az baromság,hogy kis súllyal szálkásodsz.Na,most sokaknál az szálkásítás,hogy áttérnek nagy súlyról kicsire.Itt valóban ártasz vele,mivel nem lesz meg az a terhelés,mint előtte és visszább esel.
2016. febr. 14. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha leveszel 5 kilót és mondjuk öttel többet nyomsz, akkor semmi bajod nem lesz. Persze 2-3 kg-os súlyokkal nem mész sokra. Olyannál lehet magas ismétlést csinálni ami elég nehéz. Mondjuk 100 kilóba húsz.
2016. febr. 14. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!