Akkor okés kérdező. Nyomjad az edzéseket. Nem késtél el. Ennyi.
2016. febr. 14. 15:36
22/29 anonim válasza:
Kezdjél bele, én drukkolok! Én is ennyi voltam, amikor elkezdtem, és nagyon hamar megszerettem (és nagyon hiányzott, amikor sok elfoglaltság miatt szüneteltetnem kellett). Lényeg, hogy sokkal jobban éreztem magam a bőrömben, pedig olyan nagy változás nincs (mondjuk nem is méregetem a kajákat). Maga a tudat, hogy edzem, nagyon jó.
2016. febr. 14. 15:57
23/29 anonim válasza:
Helyes, hogy nem vetted magadra :) Nem is kell. Én csak utálom, ha valaki bunkó. Nekem azt tanították, hogy ha építő jelleggel nem tudsz valamihez hozzászólni, akkor inkább ne is szólj.
A "kisgyerek" terminust nem tudom mivel érdemeltem ki, hiszen a korom nem derült ki a hozzászólásomból, lehet hogy idősebb is vagyok Corteznél :o.
A lényeg kérdező: késő nincs, csak ilyen nagyszájú bunkó, másokat lenéző gyúróssá ne válj, és akkor nem lesz gond :)
2016. febr. 14. 17:02
24/29 Cortez70 válasza:
Még mindig itt vergődsz kiskocsog? A kérdezővel már megbeszéltük, ne túráztasd magad öcsi.
2016. febr. 14. 17:08
25/29 anonim válasza:
Hűha, most aztán jól odaszóltál :o, mutasd csak meg ki a keménylegény neten keresztül. Minél több káromkodást mondasz, annál keményebb leszel :P
2016. febr. 14. 17:22
26/29 anonim válasza:
A mamám most kezdett el sportolni 66évesen.
2016. febr. 14. 18:31
27/29 *Glissade* válasza:
A testépítés nem az a sport, amit 3 évesen illik elkezdeni és 18 éves korodra már kiéghetsz. :)
2016. febr. 14. 18:40
28/29 anonim válasza:
Nyugodtan, 28-30 éves korodra még bőven lehet olyan tested, amit megnéznek. És még azt sem késő fenntartani akár 50 éves korodig.
2016. márc. 5. 13:32
29/29 anonim válasza:
Bármikor jobb elkezdeni, mint sosem, csak mondjuk 80 évesen már más szintet kell megcéloznod, bármily optimista is vagy, ugye. De akkor is jobb edzeni, mint nem, ebben biztos vagyok, főleg, ha még nagyon sokáig akarsz élni, minél jobb egészségben s erőben.
25 évesen? Fiatal vagy nagyon, remek testet összehozhatsz még. Nem is értem, hogy merül fel benned, hogy késő lenne. Nem versenybalett ez :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!